上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 13

收藏  |  訂閱
1.7k  39.9k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-16 09:01 PM 發表

講比你听,老虎知道禾之前沉過船,企肯原諒禾。

沉彊屍妹個次牙

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-16 09:16 PM 發表

就是不肯.....
她之前是說過的......不住香港.....她說是將來寶寶住的......
你一日解吾開呢個疑團, 都幾苦惱

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-16 09:26 PM 發表

差點就為左九江船而放棄港船,如果上次(Aug09)跟她中出後而有左bb,相信已經在稫田租了屋。

有左bb咪要飛起老虎:smile_14:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-16 09:29 PM 發表

她很奇怪的......有好多時.......吵鬧完之後......她過一段時間......就好像什麼事都無發生過一樣.....
不記仇是好事, 但當前的問題一定要解決:smile_34:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-16 09:42 PM 發表
我同飯盒都有提到你,佢都係話你同得佢一起就唔好介意以前的事.
這些都是性格問題,飯盒有時都係咁,都係有好有唔好啦.會唔會湖南幫係咁呢?
去年飯盒想我分手,因我沉左第二件冷淡左佢,求左佢幾日先冇事
依家最大問題就在囡囡隱瞞了一些事情而令高佬感到不安:smile_38:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-16 10:05 PM 發表

我如果有這樣的想法.....早就分了.......以前......每個人都有.......我只不過覺得.......有些事情....她在隱瞞....所以我就想不通而已....
是呀,如果你一早介意她的過去, 依家吾駛煩咁多野:smile_13:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-16 11:09 PM 發表

唉...我們差點就是鄰居了
到時四圈走吾甩

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-16 11:55 PM 發表

可能禾上次果d蟲遊得吾夠快,所以去吾到目的地

中出, 巴閉啦

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-17 10:46 AM 發表 查看引用來源

高佬吾會咁小氣既, 你同佢去仁k玩下, 肯定矛樹, 我話既:smile_34: :smile_34: :smile_34:
仁k系唔系麻木不仁的k呀?

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-17 10:50 AM 發表 查看引用來源

個仔好醒目既, 知你有咁多女, 無謂阻住地球轉啦
佢個仔已經遺傳左佢嘅基因,成日去wet

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆