上一頁下一頁
發新話題

沉船沉到無得救 :我和她在深圳的故事(Update:P.23,P.34,add details P.52)

收藏  |  訂閱
931  102.0k

Ching 要相信自己,努力去馬,等著見到大團圓結局:smile_40: :smile_40:

樓主咁孤 9 寒, 計到盡都跟你, 佢都想有長久啫:smile_30:

I also have a feeling to fall in love with a MM, she is very pretty and character is striaght. I'm thinking of her very moment. and when i really miss her, I will phone her. since cost reason, I can't go see her too often, But i will see her next month.
Every night after 7:00pm, I will think what she is doing, is she having client to serve, will she be going room with client tonight......ai.....it makes me very upset. falling in love with a MM.....it is very tough feeling.

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-11-13 08:19 PM 發表 查看引用來源
話左唔回都回一回解下畫^^呢個係遠因同近因…B既遠因係條仔炒?左股,C既遠因就係有感人生灰暗,所以兩個都去左夜場做Model(原本佢地唔識)…跟住做左幾個月發生左Binkini事件先黎深圳

http://i1.hk/d/image ...
well, But you never mention this point "C既遠因就係有感人生灰暗". Why She would feel 人生灰暗? In case C really feel 人生灰暗, then you will be her only hope la. Then she will treat you good and won't lie to you because she will be afraid loosing you. Take your move, boy, go ahead without hesitation and regret.:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-15 06:51 PM 發表 查看引用來源
係呢度又俾我交代我自己既背景多少少…講真我唔係讀經濟,我唔記得左邊位師兄吊9我因為讀樣而做人做到算爆…係,可能我係做Sales,所以習慣左咩都同人算盡;係,我以前同幾個香港女仔拍過拖,但大家都係AA制,除左生 ...
樓主.....你成日重用上面d女仔同港女去比較,你既然覺得港女OK咁就返黎啦......攪掂唔使煩啦!

我和她在深圳的故事

最後一招

樓主將你同你條女ge 照片同埋時辰八字
交比 麥00 或者 So 到瘋
等佢地幫你夾一夾
有左結果............啱就即結
唔啱即走!!!

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-17 11:38 AM 發表 查看引用來源
(善意)你講得岩,當然過左試用期再講。但研究過,佢拿香港身份證對佢黎講無用(ie,佢覺得呢度太熱,係呢度無人無物,佢學左成年都唔識講白話…)可能師兄又會話我自己呃自己,但我信佢無左我佢一定唔會係香港生活 ...
有樣有身裁泊過第二個碼頭一樣可以 ching 不要太天真 同埋唔好低估女人

引用:
原帖由 潮安Z 於 2009-11-14 12:55 AM 發表 查看引用來源
你咁投資落去,反正都係搏下搏下,做乜唔一鳩結婚賭盡去呢! 咁樣做大家都唔洗擔心邊個呃邊個呢
師兄咩你咁認真?
佢自已都話沉船啦, 佢連咩叫沉船都未知.
兩情如果真係相悅, 又點會係沉船?
人地個隻點解唔叫沉船而叫狼狗?

推上!!!!!!!!!!

人推我又推:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆