上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩~CP有錢佬團 (詳情請看第一頁)[第四版]

收藏  |  訂閱
1.5k  40.4k

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2009-8-17 06:56 PM 發表 查看引用來源

乜報團前唔準問野架 ? :smile_o04: :smile_o04:
亦不歡迎記者等等, 禁止於K房內攝影,如發現有以上情況發生,會有特別專人請該名人仕離場及不會退回有關費用:smile_38:

部電腦唔知做乜7野.....可能要換火牛....頂佢個肺部西機.....

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-8-17 19:00 發表 查看引用來源

亦不歡迎記者等等, 及禁止於K房內攝影,如發現有以上情況發生,會有特別專人請該名人仕離場及不會退回有關費用:smile_38:  
嘩...您點解講了我想講的說話:smile_38:...您想死呀..:smile_30:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-17 06:59 PM 發表 查看引用來源

記者師兄..我現在幫您...因為您不足50分是不能PM...:smile_45:
我係邊間報館返工你又知唔知呀 ? :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2009-8-17 06:24 PM 發表

如果個晚有四人參加 , 你都係預 48 支俾團友 , 就算每人坐五條囡囡 , 成晚都係得 48 支 , 啤酒數量應該唔會隨著囡囡數量而增加 , 點解搵第三個囡囡開始要每位加收 100 呢 ? 加收既錢 , 係要來叫啤酒用呢 , 定係團 ...
多謝提問, 如果加收個一百, 我會一樣用埋個一百可以出到既酒..

引用:
原帖由 robbenpan 於 17/8/2009 04:04 PM 發表 查看引用來源

如果真係想要就下次出黎食野....出比大家CA包膠
係你上次話出又冇出喎:smile_22:,我冇時間同大家上去姐,係HK嘅話,我一定出離到大家吹架,你自己話下次出離架:smile_38:

海霞有人跳樓
大家以後吾好住啦

引用:
原帖由 type-r929 於 17/8/2009 06:12 PM 發表 查看引用來源

但聽人講話你上次"話"出黎食飯, 點知又話"發左高燒地去踢波喎"......即係無報告? 話事話我聽到你組長好多攪笑野喎......甘我等你出黎食飯先同大家講啦....:smile_44:
我都想八吓:smile_44:,下次HK食飯見:smile_35:

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-8-17 19:24 發表 查看引用來源

我都想八吓:smile_44:,下次HK食飯見:smile_35:
我都想八吓..:smile_30:

我都想八吓 x22 :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆