上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.10)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.5k

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-8-9 04:38 PM 發表 查看引用來源

我入到去比人亨左成十杯,唔使玩都飽晒啦:smile_o08:
我又冇份亨你, 可惜...:smile_o06:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-9 04:37 PM 發表 查看引用來源

嗯, 最好約平日, 等我撩下佢先:smile_o01:
交比你喇:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-9 04:38 PM 發表 查看引用來源

跟住間唔中玩吓大風吹, 咁個個都一定會識
大風吹:smile_o04: 咁大班人真係好難:smile_o08:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-9 04:40 PM 發表 查看引用來源
交比你喇:smile_o12: :smile_o12:
好, 冇問題:smile_o05:

傾傾下....周生又急call 小紅, 我都要會會佢訓陣先, 晏d見各位:smile_o07:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-9 04:41 PM 發表 查看引用來源

好, 冇問題:smile_o05:
最好係旺角附近囉,大家搭車都方便嘛:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-9 04:43 PM 發表 查看引用來源
傾傾下....周生又急call 小紅, 我都要會會佢訓陣先, 晏d見各位:smile_o07:
我都可以去訓啦,我地可以一齊訓啦,不過唔係同一張床囉:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-9 04:39 PM 發表 查看引用來源

我又冇份亨你, 可惜...:smile_o06:
仲黎

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-9 04:43 PM 發表 查看引用來源
小紅沖好電, 等你今晚再吹過:smile_o07:

:smile_o13: ....................啦啦啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆