上一頁下一頁
發新話題

徵人徵友(2)~係人就入來啦

收藏  |  訂閱
1.5k  34.1k

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-21 23:33 發表 查看引用來源

:smile_19: :smile_19:
呢個細佬要養全家嫁!! (包括家姐妳 )
細佬第二朝返工無精神, 做唔到野俾人抄左既話, 成家攬住一齊燒碳囉~ :') :')
:smile_19: 所以家姐睇緊果陣, 笑得好嘈囉...:')
果然係1位好細佬..
頭先我係代你家姐講咋.. :smile_45:
咁你咪同家姐講.. 靜d.. 靜d.. 再靜d:smile_38:

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-21 23:36 發表 查看引用來源

我唔多男仔電話
同女傾
快d攞多啲男仔電話啦..

e度有位靈先生唔錯咖..

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-21 23:35 發表 查看引用來源
同男仔呀..
引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-21 23:36 發表 查看引用來源
我唔多男仔電話
同女傾
  女仔真係鐘意傾電話...
引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-21 23:43 發表 查看引用來源
果然係1位好細佬..
頭先我係代你家姐講咋.. :smile_45:
咁你咪同家姐講.. 靜d.. 靜d.. 再靜d:smile_38:
  直頭好到爆啦... 哈哈哈~
  我以為妳會代埋我家姐怒睇晒成套台劇添...
:smile_35: 其實佢都嘈唔到我咩囉... 因為我每次去訓覺果陣, 都係已經眼訓到甩轆嫁! 一返到上床就已經失去知覺了~

妳地慢慢吹水啦... 我又去溫書了~
夜 D 再上黎睇下妳地仲響唔響度啦~

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-21 23:46 發表 查看引用來源
快d攞多啲男仔電話啦..
e度有位靈先生唔錯咖..
:smile_35: :smile_35:
真係?? 唔俾係靈小姐黎嫁咩???

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-21 23:50 發表 查看引用來源
  女仔真係鐘意傾電話...
  直頭好到爆啦... 哈哈哈~
  我以為妳會代埋我家姐怒睇晒成套台劇添...
:smile_35: 其實佢都嘈唔到我咩囉... 因為我每次去訓覺果陣, 都係已經眼訓到甩轆嫁! 一 ...
乖細佬.. 努力溫書呀..

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-21 23:51 發表 查看引用來源

:smile_35: :smile_35:
真係?? 唔俾係靈小姐黎嫁咩???
你自己認係細佬.. 仲唔係"先生"..

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-21 23:56 發表 查看引用來源
你自己認係細佬.. 仲唔係"先生"..
:smile_o04:  乜原來話緊我咩??? 我唔知添...
咁既然阿 "利" 代理 (無性別之分) 覺得我咁好, 會唔會問埋我拎電話呢??? :smile_o13:

我真係去溫書了... 等阿 "利" 代理慢慢諗下啦...

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-22 00:00 發表 查看引用來源
:smile_o04:  乜原來話緊我咩??? 我唔知添...咁既然阿 "利" 代理 (無性別之分) 覺得我咁好, 會唔會問埋我拎電話呢??? :smile_o13: 我真係去溫書了... 等阿 "利" 代理慢慢諗下啦...
:smile_o04: 狡辯......的細佬:smile_o13:

joyce.... gdnight..... :smile_o07:

:smile_o15:  JOYCE

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆