上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss.徵朋友,107

收藏  |  訂閱
1.5k  32.5k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-23 11:18 PM 發表 查看引用來源

相公呀.我是看住電腦 ,但聲意會飄進耳朵呀:smile_14:
只要意念專注相公,便會萬賴俱寂 ~ :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-23 11:19 PM 發表 查看引用來源

妳招積?有排未到 ~ :smile_42:
咁我又真是幾溫文有禮的 .邊會招積呀:smile_13:

烏龍百出 ~ :smile_44:
這個

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-23 11:21 PM 發表 查看引用來源

只要意念專注相公,便會萬賴俱寂 ~ :smile_30:
我間屋好細.電腦和電視踃距離是得3尺呀:smile_14:
是不能俱靜的:smile_13:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-23 11:22 PM 發表 查看引用來源

咁我又真是幾溫文有禮的 .邊會招積呀:smile_13:

這個
突然又咁謙虛 ~:smile_40:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-23 11:24 PM 發表 查看引用來源

我間屋好細.電腦和電視踃距離是得3尺呀:smile_14:
是不能俱靜的:smile_13:
妳有沒有試過,當專注集中做事時,就算附近環境很嘈吵,也不會受影響 ~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-23 11:25 PM 發表 查看引用來源

突然又咁謙虛 ~:smile_40:
真亦假時,假亦真.真假難分才是永恆:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-23 06:30 PM 發表 查看引用來源

件衫有趣呀,可惜是一高一矮.否則很合的呢(個心):smile_30:
我高妳矮,所以妳要聽晒相公話 ~ :smile_34:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-23 11:27 PM 發表 查看引用來源

妳有沒有試過,當專注集中做事時,就算附近環境很嘈吵,也不會受影響 ~
講真,真的無試過,我工作時是好專心的.怕吵的,四週不能有聲音的絕不能開音響,:smile_39: .只是試過突然受打擊.就真像你說的一樣.會四週突然停頓:smile_13:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-23 11:29 PM 發表 查看引用來源

真亦假時,假亦真.真假難分才是永恆:smile_30:
:smile_14: 啊..........原來蓉兒對相公真假難分 ~ :smile_13:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-23 11:30 PM 發表 查看引用來源

我高妳矮,所以妳要聽晒相公話 ~ :smile_34:
都是一半一半.你聽我話都一半一半.合起來就是十成了:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆