上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
9.5k  4.8m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-18 14:26 發表 查看引用來源
尋日冇時間講返,今日繼續。

尋日個friend上到嚟因為打完膠之後因為要等啲膠乾,未乾之前其實都冇得搞所以好快已經停咗手。其間佢都有問我屋主係邊個點解我喺佢到嗰陣佢會去瞓覺,咁我就好簡單咁同個friend講好熟㗎啦,frie ...
人妻果然多毛,有啲走咗出嚟!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-7-18 14:26 發表 查看引用來源
尋日冇時間講返,今日繼續。

尋日個friend上到嚟因為打完膠之後因為要等啲膠乾,未乾之前其實都冇得搞所以好快已經停咗手。其間佢都有問我屋主係邊個點解我喺佢到嗰陣佢會去瞓覺,咁我就好簡單咁同個friend講好熟㗎啦,frie ...
如果踎低望緊嗰吓人妻醒左應該好大鑊😮

引用:
原帖由 happy0567 於 2024-7-18 15:38 發表 查看引用來源

如果踎低望緊嗰吓人妻醒左應該好大鑊😮
基本上如果佢醒咗見到我個friend入咗房都大鑊,佢應該會幾唔happy

回覆 9193# 最錫我老婆 的帖子

....同意師兄睇法!....

1) 人妻底褲喱士邊 + 露毛好吸引
2) 真係好彩佢唔知有陌生人入佢房, 否則以後對住你會更加小心, 到時師兄難偷影,
    我地又少左好多野睇喇

基本上由你去即時影再拎出廳俾你老友睇,
你老友都會開心死, 你真係好博

....☕☺️師兄加油!....

回覆 9191# licklickson 的帖子

....師兄鍾意 多毛?😏....

引用:
原帖由 月影偷情 於 2024-7-20 15:14 發表 查看引用來源
....師兄鍾意 多毛?😏....
https://ibb.co/vhHvm4x
係呀!😬
正喎!😬

回覆 9199# licklickson 的帖子

....🤭av咋!😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆