上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,106回

收藏  |  訂閱
1.5k  34.1k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-30 11:45 AM 發表 查看引用來源
小天使..........你都好, 點解成日忘記password:smile_13: :smile_13:
ching ching~:smile_o15: .........大頭蝦囉~

睇0黎都係等唔到蓉蓉現身啦~ 小天使要:smile_o13: 外出啦~:smile_o07:

引用:
原帖由 devilsweety 於 2009-6-30 11:50 AM 發表 查看引用來源

ching ching~:smile_o15: .........大頭蝦囉~
寫低佢OR找個易記D既

引用:
原帖由 devilsweety 於 2009-6-30 12:08 PM 發表 查看引用來源
睇0黎都係等唔到蓉蓉現身啦~ 小天使要:smile_o13: 外出啦~:smile_o07:
佢好忙..........要同佢相公纏綿:smile_44: :smile_44: :smile_30: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-29 11:57 PM 發表 查看引用來源

請相公明天來個滿月圖呀
又是月圓待天曉
也是清風薰始時
大家笑意把雲逐
朝陽亦願春光顯
相公.美夢了,晚安呀 :smile_o07:
:smile_38: 好多謝你地份禮品:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 ching788 於 30/6/2009 11:44 AM 發表 查看引用來源
蓉蓉豬..........利利話把傘襯我呀:smile_30: :smile_30:
係呀,,好親架,,,夠姣囉,,,,:smile_44:

快d走囉,,,清清會斬我啦,,,,:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-6-30 01:26 PM 發表 查看引用來源
快d走囉,,,清清會斬我啦,,,,:smile_43: :smile_43:
我知你住係邊...........你走得去邊

蓉兒,假前的黃昏特別美麗 收工啦

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-29 11:59 PM 發表 查看引用來源

好吧 ~
鍚鍚乖蓉兒眠眠 ........................88~
又是美麗的黃昏之時,相公好.來杯普洱茶,也碰碰你的面龐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆