上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,型男索女圍埋一堆 PART 24

收藏  |  訂閱
1.5k  9.9k

引用:
原帖由 wcday 於 2009-5-22 01:25 AM 發表 查看引用來源

呻出黎舒服 d :smile_13:
:') 我想喊...:') :') ....sorry....:')

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-5-22 01:26 AM 發表 查看引用來源

:smile_39: 唔想講野...你知咖~~~一唔開心我就咩都唔講...正係用手打字:smile_39:
不如你下次試下改做打人可能會開心d架....

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-5-22 01:28 AM 發表 查看引用來源

:') 我想喊...:') :') ....sorry....:')
我有感而發, 想起以下的歌:

"...我想哭 你可不可以暫時別要睡
陪著我 像最初相識我當時未怕累
但如果 但如果說下去 或者 傻得我
彼此怎能愛下去..."

但我知我多事

anyway, wish you have a nice sleep ~~

引用:
原帖由 有客到 於 2009-5-22 01:25 AM 發表 查看引用來源

諗乜呀......佢又蝦你呀???
:smile_39: 唔知你講邊個...:smile_39:

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-5-22 01:28 AM 發表 查看引用來源
咁我去啦
谷泥啦....仙敵姐姐.........

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-22 01:28 AM 發表 查看引用來源

UM,,TRY下啦,,,,你咁靚,一陣唔夠訓個樣都唔好睇架,,
可以靠化妝 law

:smile_45:爛 gag

引用:
原帖由 wcday 於 2009-5-22 01:30 AM 發表 查看引用來源

我想哭 你可不可以暫時別要睡
彼此怎能愛下去

:') :') :') :') :') :') :') ...............

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-5-22 01:28 AM 發表 查看引用來源
咁我去啦
飯桶 ~~

你好

我返喇~:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-5-22 01:30 AM 發表 查看引用來源

我想哭 你可不可以暫時別要睡
彼此怎能愛下去

仲唔改我走去篤你架........
唔俾post歌詞架........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆