上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 69)

收藏  |  訂閱
1.5k  34.0k

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-9 10:26 AM 發表 查看引用來源

好 呀 好 呀 !
黎 排 肩 膊 好 鬼 痛 呀 ~~:smile_39: :smile_39:
why? 風濕呀? 定坐姿問題呀?

早晨喇...小妹:smile_o13:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-9 10:27 AM 發表 查看引用來源

why? 風濕呀? 定坐姿問題呀?
可 能 坐 姿 又 可 能 個 枕 頭 問 題 ...:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-6-9 10:40 AM 發表 查看引用來源
早晨喇...小妹:smile_o13:
早 晨 呀 !
戀 戀 ~~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-9 10:48 AM 發表 查看引用來源
早 晨 呀 !
戀 戀 ~~:smile_40: :smile_40:
:smile_o15: 早晨!  MINAKO妹:smile_o05:  就黎午安tim:smile_o06:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-9 11:50 AM 發表 查看引用來源

:smile_o15: 早晨!  MINAKO妹:smile_o05:  就黎午安tim:smile_o06:
係 呀 !
今 日 我 超 級 忙 呀 ...:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-9 12:29 PM 發表 查看引用來源

係 呀 !
今 日 我 超 級 忙 呀 ...:smile_39: :smile_39:
妳啱啱先好番...要保重身體啊:smile_40:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-9 12:31 PM 發表 查看引用來源

妳啱啱先好番...要保重身體啊:smile_40:
我 知 道 啦 ~
但 剛 剛 收 到 個 消 息 ,
心 情 唔 係 咁 好 ...=.="

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-9 12:35 PM 發表 查看引用來源

我 知 道 啦 ~
但 剛 剛 收 到 個 消 息 ,
心 情 唔 係 咁 好 ...=.="
係咪關於工作上架....:smile_o06:

lunch time la... 轉頭先傾 ...  :smile_o07:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-9 12:38 PM 發表 查看引用來源

係咪關於工作上架....:smile_o06:

lunch time la... 轉頭先傾 ...  :smile_o07:
係 呀 ! 就 係 公 司 人 事 有 變 ....:smile_39: :smile_39:
好呀!:smile_40:
慢用啦~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆