上一頁下一頁
發新話題

★★★除夕夜95088忽然一劑豬扒倒數團(己截止報名)★★★

收藏  |  訂閱
2.1k  18.0k

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-1-3 11:26 AM 發表 查看引用來源

就算係都沒辦法:smile_13:
得個豬字:smile_13:佢話今日生日:smile_45:
我嗰晚講過會去佢:smile_45:
如果佢唔出現就豬係佢身有屎:smile_22:
佢出現我就可以。。。。。。:smile_30::smile_30::smile_30:
又係生日做話題 証件一看將口閉
扮到好似好高貴 自我中心女皇帝
舒公想同佢曳曳 掂下佢都鬼食泥
點知一見有錢仔 寬衣解帶冇問題
龍舟掛鼓加狗仔 含吹舔啜樣樣齊
姣屍燉篤任人砌 一副淫相出晒黎
就是趨炎也附勢 邊個有米就老細
始終都係一隻雞 舒公問佢咁虛偽
佢話良禽擇木棲 做雞都要貴妃雞

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-1-3 11:48 AM 發表 查看引用來源

你有老相好係嗰邊啫:smile_46:
蝦公就有:smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-1-3 11:49 AM 發表 查看引用來源

龍舟掛鼓加狗仔 含吹啜樣樣齊
就是趨炎也 ...
唔係咩:smile_14:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-1-3 11:49 AM 發表 查看引用來源

龍舟掛鼓加狗仔 含吹舔啜樣樣齊
就是趨炎也 ...
日做乜野事:smile_14: 由朝早淫到而家:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 濟癲 於 2009-1-3 11:49 AM 發表 查看引用來源
蝦公就有:smile_30:  
過夜數未清:smile_44: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2009-1-3 11:52 AM 發表 查看引用來源
今日做乜野事:smile_14: 由朝早淫到而家:smile_47: :smile_47: :smile_47:
內分泌失調:smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-1-2 04:50 PM 發表 查看引用來源
56頁前   1:0.85
57-60頁  1:1.2
61-65頁  1:5
66-70頁  1:20
70頁以上 1:99
冇埋
我bet 10個DJ
70頁以上

引用:
原帖由 濟癲 於 2009-1-3 11:50 AM 發表 查看引用來源
唔係舐咩:smile_14:  
E個=乃,

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-1-3 11:55 AM 發表 查看引用來源

E個=乃,
你欏柚

引用:
原帖由 濟癲 於 2009-1-3 11:54 AM 發表 查看引用來源
內分泌失調:smile_30:  
床晚响老廟,創傷後思覺失調

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆