上一頁下一頁
發新話題

13/9星期6晚[roland-moon生日]+迎月 K Party在沙灣(歡迎任何人士報名)+part預告

收藏  |  訂閱
1.0k  14.1k

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-13 12:50 AM 發表 查看引用來源

唔係分嘅問題, 我係想個個人都可以開開心心咁吹水啫 :smile_35: :smile_35:
都係既...近排真係多左好多無聊人:smile_39:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-13 12:52 AM 發表 查看引用來源

打蛇隨棍上都唔識 俾哂位你入佢架啦
我驚貓到老豆性乜都唔知咋:smile_30:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-9-13 00:52 發表 查看引用來源
又係嗰句 "理西得佢" 去滾囡囡好過啦

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-9-13 00:53 發表 查看引用來源
我驚貓到老豆性乜都唔知咋:smile_30:
一見你要佢幫手頂酒, 條癲佬就唔知閃左去邊

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-9-13 00:52 發表 查看引用來源

好似好少咁夜瞓喎....

藍毛,上次班師兄弟處不處?

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-9-13 00:56 發表 查看引用來源
好似好少咁夜瞓喎....
師兄喺CP嗎, 你都好夜喎

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-13 12:54 AM 發表 查看引用來源

又係嗰句 "理西得佢" 去滾囡囡好過啦
"理西得佢"呢句最啱聽:smile_30:
好眼訓
bye

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-13 12:47 AM 發表 查看引用來源

你注重一下你用詞啦, 而家俾佢見倒你點哎佢. 佢以後點會收手呢. 咪係咁開無限個分身account黎唱衰你. 咁又何必呢?

你呢句"白痴仔"以經算辱罵會員. 版主已經可以扣你50分架啦.
我知,但我想講多次,我唔用番正身係一早決定左,唔係怕D無聊人改埋D無聊名黎玩我,如果佢可以正面同我嘈
我用番正身同佢玩都唔怕架!不過點都多謝你先啦龍伯:smile_30:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-9-13 00:58 發表 查看引用來源

"理西得佢"呢句最啱聽:smile_30:
好眼訓
bye
最緊要開心麻 早抖啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆