上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

兩位兄弟"真巴司"及"fffatguy",我哋走個日去飲早茶個間叫物名呀?

引用:
原帖由 水怪怪 於 2008-6-16 06:52 PM 發表
兩位兄弟"真巴司"及"fffatguy",我哋走個日去飲早茶個間叫物名呀?
新港酒店

引用:
原帖由 水怪怪 於 2008-6-16 06:52 PM 發表
MAN,想溝條女去過到飲茶?:smile_30: :smile_30:

Copy兄!你好,係因為個日我見到我好兄弟條"菜"(佢不定時俾錢條女的),好似拖住第二條佬,所以............:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 水怪怪 於 2008-6-16 07:03 PM 發表
Copy兄!你好,係因為個日我見到我好兄弟條"菜"(佢不定時俾錢條女的),好似拖住第二條佬,所以............:smile_38: :smile_38:
綠帽疑雲!

我應該係無睇錯的,所以叫我兄弟以後可以限番,不如請我食野好個!!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 18:49 發表
多謝晒,你黎嗎?:smile_30:
呢個星期六唔得閑啦!:smile_30:

唱K我比較鍾意去中原古都同中堂唱光豬K!:smile_30: :smile_30:

好彩星期六冇乜點落大雨,如果唔係都幾麻煩!

果晚八點幾我都路經cp去火車站座火車返深圳,見到好多店鋪仲有水漬响度!:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 西田美沙 於 2008-6-16 07:09 PM 發表

唱K我比較鍾意去中原古都同中堂唱光豬K!:smile_30: :smile_30:

果晚八點幾我都路經cp去火車站座 ...
光豬k乜野消費?:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 07:12 PM 發表
光豬k乜野消費?:smile_30:
其實同係CP既大場飲差唔多。

玩一晚都係2K之內。

引用:
原帖由 西田美沙 於 2008-6-16 07:09 PM 發表

果晚八點幾我都路經cp去火車站座 ...
光豬K... 我都想try try ah

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆