上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.9k

Push  Push:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 Y希 於 2008-6-6 02:00 PM 發表

媽咪個個都話好服務   好玩 :smile_42:
咪係...次次入到房實聽到:
哥仔..呢件啦..岩岩新到開胞,波大,玩得,服務又好
吹到天花龍鳳:smile_27:

引用:

老母靠得住 , 豬 X 都會上樹。

引用:
原帖由 五三五四 於 2008-6-6 02:01 PM 發表

咪係...次次入到房實聽到:
哥仔..呢件啦..岩岩新到開胞,波大,玩得,服務又好
吹到天花龍鳳:smile_27:
我都知
不過今次個媽咪我識左佢兩年幾架喇
應該唔會昆我既........

引用:

D媽咪係話:個個媽咪都好玩,好服務:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 talfred 於 2008-5-2 04:52 PM 發表
受唔受40幾歲老坑玩呀!!!!
希望你無得老..小朋友

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-6-6 02:05 PM 發表

D媽咪係話:個個媽咪都好玩,好服務:smile_38: :smile_38:  
毛哥..:smile_42:

引用:
原帖由 Y希 於 2008-6-6 02:07 PM 發表

毛哥..:smile_42:
希少

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-6-6 02:05 PM 發表

貨倉價錢 , K 場質數 , 骨場服務。:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 KID.OF.DEATH 於 2008-6-6 02:32 PM 發表

貨倉價錢 , K 場質數 , 骨場服務。:smile_03: :smile_03:
講咗咁耐你係咪去啫~:smile_13:

你咁有經驗, 不如聽晚你親身跟團去驗吓個媽咪有無吹水, 返黎出個公平公正又客觀既報告先啦, 順便比較吓你開團嗰d媽咪有咩唔同, 一齊研究改進吓嘛, 等d新仔去浦時都知道點樣獎厲或懲罰d媽咪呀嘛~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆