上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-18 05:55 PM 發表 查看引用來源

阿蔡呢?
梗係唔洗買W啦, 呂真好彩, 梗係亞徐接三寶, 只不過係亞寶係無柯打而已.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-18 06:12 PM 發表 查看引用來源

梗係唔洗買W啦, 呂真好彩, 梗係亞徐接三寶, 只不過係亞寶係無柯打而已.
吾怪得加州冇得w!

引用:
原帖由 吳秋月 於 2017-6-18 05:43 PM 發表 查看引用來源
醒蹄飛拖2-3-12
醒蹄飛都合理, 因為同主馬亞拉日操夜又操, 要睇幾時交待, 應唔洗等下季.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-18 06:14 PM 發表 查看引用來源

吾怪得加州冇得w!
別問他是誰, 最緊要知道他是誰.

四季旺下射獅子聰都好合理, 又係自己友. 如果用小米周就更大鑊.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-18 06:17 PM 發表 查看引用來源

醒蹄飛都合理, 因為同主馬亞拉日操夜又操, 要睇幾時交待, 應唔洗等下季.
徐出3隻以為為大叔:122:

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-18 06:22 PM 發表 查看引用來源

別問他是誰, 最緊要知道他是誰.

四季旺下射獅子聰都好合理, 又係自己友. 如果用小米周就更大鑊.
矮兄又話潮水論,搞到我無買:029:

引用:
原帖由 Stephy@鄧麗欣 於 2017-6-18 06:51 PM 發表 查看引用來源

矮兄又話潮水論,搞到我無買:029:
係全對, 不過加州都去馬, 何妨真好彩食硬咁款, 臨場獅子聰有17倍, 我連精益大使都要埋, 換言之非常之睇好獅子聰. 要英勇大師皆因預埋寶哥哥同亞呂同亞徐係自己友. 又因知道亞菜應無W, 所以不提.

我以前都不時提合獅子驄馬主係唔簡單, 出親都要睇, 不過見小巫昨成騎王, 就無咁認真.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-18 07:25 PM 發表 查看引用來源

係全對, 不過加州都去馬, 何妨真好彩食硬咁款, 臨場獅子聰有17倍, 我連精益大使都要埋, 換言之非常之睇好獅子聰. 要英勇大師皆因預埋寶哥哥同亞呂同亞徐係自己友. 又因知道亞菜應無W, 所以不提.

我以前都不時 ...
有時臨塲執生都好重要、跑完第9塲已知小巨人系吾会w、老羊已一早提会系電車头馬!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-18 07:47 PM 發表 查看引用來源

有時臨塲執生都好重要、跑完第9塲已知小巨人系吾会w、老羊已一早提会系電車头馬!
條仆街已趙左四件, 同屎窟都趙三件, 全部係開齋馬, 周三又輪亞拉發圍, 照睇條仆街都要抖一抖, 照計條畸佬都執唔少.

附件

收衫魔头冚旗!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆