上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.3k

師兄拜仁果場真係20注咁有信心:131:
不過我都支持史浩克:027: 唔同路唔買:071:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-7 11:03 PM 發表 查看引用來源

有人問我:
今晚d波點睇 係咪時候買波 會唔會有泡沫 :092:
我答 : 量力而為 視付自己能力而定 如果買波 自己可以比到頭2,3場錢
買完 重有7,8成錢係身邊 冇問題, 冇問題wo:096:
如果要問銀行借或身邊親朋戚 ...
我覺得赌係嗜好冇問題 但絕不可當職業 因為咩嗜好都要金錢支持

20 注:029: :029: 加油--等我分析下先。。初盆平半,引下盆飞.. 出面部分转平手,狗会跟尾..但是又转翻做平半--如果主赢得-- 应该keep 住平手.下盆都引够飞. 但是转翻做平半...低水- 加上 史老黑-- form 一流... 我暂要史老黑.. 如果尾飞keep 住..或者回翻上78 水....

引用:
原帖由 stephen_lai33 於 2010-8-7 11:10 PM 發表 查看引用來源
20 注:029: :029: 加油--等我分析下先。。初盆平半,引下盆飞.. 出面部分转平手,狗会跟尾..但是又转翻做平半--如果主赢得-- 应该keep 住平手. ...
stephen_lai 你係講咩 我完全唔明 :030: 我唔識咩叫睇盤
我買波較撞彩的 :096:

社長 計埋今朝果d. 我得15注ja hehe

想買拜仁:023:

回覆 914# 2料王 的帖子

:029: :029: :029: 玩我:032: :032:

引用:
原帖由 lanchai2000 於 2010-8-7 11:16 PM 發表 查看引用來源
社長 計埋今朝果d. 我得15注ja hehe

哈哈 ~~~ 玩1注2注好啦 唔好學d傻人5,10,15,20猜妹咩 :071:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-7 11:29 PM 發表 查看引用來源

哈哈 ~~~ 玩1注2注好啦 唔好學d傻人5,10,15,20猜妹咩 :071:
笑料 :071:

支持支持~~~~:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆