上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.23

收藏  |  訂閱
1.4k  217.0k

只幫襯一次 沒下次

引用:
原帖由 KENNY.V 於 2019-8-22 02:21 PM 發表 查看引用來源
講番D CHiNG話好多年前海街昌街頭叫海燕髮仔C8 A级亞紅短髮著超短牛外表真係當年SSP最正,我同過佢打過牌可能我吾靚仔同佢屌Hi好似屌咸魚咁,收4魚
:smile_o12::smile_o12::smile_o12:佢唔有時係隨便打牌。

早幾年百花齊放最好玩:smile_39:

引用:
原帖由 KENNY.V 於 2019-8-22 02:21 PM 發表 查看引用來源
講番D CHiNG話好多年前海街昌街頭叫海燕髮仔C8 A级亞紅短髮著超短牛外表真係當年SSP最正,我同過佢打過牌可能我吾靚仔同佢屌Hi好似屌咸魚咁,收4魚
收貴你喇,個時公價300。

引用:
原帖由 chargeurs 於 2019-8-22 07:14 PM 發表 查看引用來源
企硬五魚+心情好:smile_42:
企硬五魚?有人又話四魚?係未年紀大咗記性差咗,以前同佢打過幾次牌,真係好似300,單身兄好似同佢都打過牌,唔該單兄講講。

300,果時開大最多畀300,多就吳屌,有宝咩!

有開五百說 附近只有幾間開
雖然是真的 但我只是個窮鬼
最後放棄回家:smile_27:

我鐘意泰妹,最平時 120 ,一真到 160至180,那時旺角馬覽250、後來被團滅,變本地(即內地) 長駐,又貴又臭寸,吳屌。後來發現 SSP,80,100 有交易,同玩泰妹差好遠,所以  搵泰妹、髮花間住玩,搵髮花係貪近,食家返家快。放工後後又得,食午飯走轉又得。:smile_30:

引用:
原帖由 single_man 於 24-8-2019 15:52 發表 查看引用來源
我鐘意泰妹,最平時 120 ,一真到 160至180,那時旺角馬覽250、後來被團滅,變本地(即內地) 長駐,又貴又臭寸,吳屌。後來發現 SSP,80,100 有交易,同玩泰妹差好遠,所以  搵泰妹、髮花間住玩,搵髮花係貪近,食家返家快。放工後後又得,食午飯走轉又得。:smile_30: ...
所以俾你玩曬

髮花吳係幾好玩,欠缺一種動力,只求一嘢噴射,冇乜驚喜,早期既薯片叫做好。
引用:
原帖由 iamsamuel 於 2019-8-24 08:25 PM 發表 查看引用來源

所以俾你玩曬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆