上一頁下一頁
發新話題

Erica又番嚟,遊戲玩完又再玩, P115

收藏  |  訂閱
1.9k  213.6k

Hi, 你地今日有無玩pokemon go? 我玩咗一陣咋。

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-25 09:56 PM 發表 查看引用來源
Hi, 你地今日有無玩pokemon go? 我玩咗一陣咋。
感覺一般啦,不過突然條街啲人企哂係度,其實都有啲擾民:smile_27:

岩岩download左, 仲未捉poke

引用:
原帖由 nick歷 於 25-7-2016 10:08 PM 發表 查看引用來源

感覺一般啦,不過突然條街啲人企哂係度,其實都有啲擾民:smile_27:
今日我附近有人走出馬路添,我同同事就係公司捉,哈哈

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-25 10:23 PM 發表 查看引用來源

今日我附近有人走出馬路添,我同同事就係公司捉,哈哈
我一落車就見到成班人圍住公司門口係度捉:smile_45:

引用:
原帖由 nick歷 於 25-7-2016 10:25 PM 發表 查看引用來源

我一落車就見到成班人圍住公司門口係度捉:smile_45:
我仍然係幼稚園,唉。。。有排都升吾到lv

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-25 10:28 PM 發表 查看引用來源

我仍然係幼稚園,唉。。。有排都升吾到lv
我啲同事宜家一得閒就行嚟行去捉,食食下飯又捉,走去煲煙又捉:smile_27:
我就寧願留番啲時間攪下其他嘢好過喇:smile_40:

引用:
原帖由 nick歷 於 2016-7-25 22:08 發表 查看引用來源

夜晚條街都好多人玩緊

引用:
原帖由 S_BALL 於 2016-7-25 11:43 PM 發表 查看引用來源

夜晚條街都好多人玩緊

唔講重以為今晚係中秋:smile_30:

Thank you so much, Can I join your list as Sp, lovely girl indeed
引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-24 07:00 PM 發表 查看引用來源

哈哈…張相甘快被removed, sorry啦…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆