上一頁下一頁
發新話題

那些年,我上過的女孩們72(57)75(58)那些年女神人妻Pinky(2)#1有目錄

收藏  |  訂閱
1.2k  835.6k

天行兄,你3p到腳仔軟?今次行咁慢既,靚女都吹唔起喎,加油
大家都等緊你架

引用:
原帖由 NightFlirt 於 2013-10-29 09:46 PM 發表 查看引用來源

多多會出文的嗎?
唔會啊~繼續做cd-rom~

引用:
原帖由 多多dor 於 2013-10-29 22:13 發表 查看引用來源
唔會啊~繼續做cd-rom~
噢, 等我得閑出番篇文

我又黎推下~~嘻嘻~~

(51)

夜了,醉了,看著兩女,我不覺癡了。對酒當歌,人生幾何?醇酒美人,夜色迷人。理性消退,慾火上升,很快,我就坐在床上,和兩女擁吻起來。已忘了是誰脫掉誰的衣服,總之,三條肉蟲,很快就全裸的倒在床上,激烈的擁吻,互相撫摸,情火,慾火,全面上升!

其實,敏感部位尚未正式受到攻擊,不過是和兩女肉帛相見,擁吻在床,我細佬已經扯到行一行,兩女一左一右,用對波係甘磨我手肩,我的咀在和阿儀濕吻,阿琳個衰妺就係甘奶我耳珠後頸,大奶奶夾住我手肩係甘磨,勁爽。

我轉向同阿琳接吻,阿儀就開始向下發展,香舌在我胸前係甘舔,小手游向我已昂然而立的陽具,慢慢的搓弄,我雙手簡直不知應放到何處,左手揸住阿琳的巨乳係甘揸,右手撫摸阿儀的香背.....頂!真係一片混亂@_@

阿琳同我咀左陣,就由上攻至下.....直接就吸住我的龜頭係甘啜,但同時,阿儀的手卻仍在我根部搓弄,乳頭亦被她出力的吸啜舔,果種爽,真係非筆墨可以形容!係兩女的服侍下,我無用,從未試過俾兩女服侍的我真係high到爆炸,玩左無耐,我已經有D射意.....

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-10-29 11:55 PM 發表 查看引用來源
(51)

夜了,醉了,看著兩女,我不覺癡了。對酒當歌,人生幾何?醇酒美人,夜色迷人。理性消退,慾火上升,很快,我就坐在床上,和兩女擁吻起來。已忘了是誰脫掉誰的衣服,總之,三條肉蟲,很快就全裸的倒在床上,激烈的擁吻 ...
加油呀,頂住:smile_38:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-10-30 12:03 AM 發表 查看引用來源

加油呀,頂住:smile_38:
我頂!

引用:
原帖由 Tiffy-G 於 2013-10-29 11:53 PM 發表 查看引用來源
我又黎推下~~嘻嘻~~
今次到你一吹即出,哈哈!

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-10-30 12:09 AM 發表 查看引用來源

我頂!

Haha收到我pm嗎:smile_38:

繼續支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆