上一頁下一頁
發新話題

26/12 推薦1400! 聖誕快樂相 p 189 ,p192, p196 (到日本上演4仔)(#1大量相)

收藏  |  訂閱
3.0k  598.1k

好x正ar...我要硬了:smile_o01:

引用:
原帖由 siuting0607 於 2012-9-8 09:44 PM 發表 查看引用來源b姐唔係出左街咩= =咁留意個post 張新相...哈哈
我返緊工呀,得閒到一面煲劇一面上網

引用:
原帖由 bcm 於 2012-9-8 09:46 PM 發表 查看引用來源

你返咩工 ?? 返夜班 ???

引用:
原帖由 bcm 於 2012-9-8 09:46 PM 發表 查看引用來源

B姐姐:smile_o05:

引用:
原帖由 siuting0607 於 2012-9-8 09:48 PM 發表 查看引用來源你返咩工 ?? 返夜班 ???
嘩,我講左我做咩工幾十百次,囗都臭:smile_39::smile_39:
做空貨運文員,公司廿4小時營業:smile_38:所以要人返中班d咁嘅時間

路路條腰好幼, 條腿好長:smile_47:
好想鍚落去

引用:
原帖由 bcm 於 2012-9-8 09:51 PM 發表 查看引用來源
嘩,我講左我做咩工幾十百次,囗都臭:smile_39::smile_39:
做空貨運文員,公司廿4小時營業:smile_38:所以要人返中班d咁嘅時間

你返工都係屯門返呀 ???

引用:
原帖由 路經此地女 於 2012-9-8 09:34 PM 發表 查看引用來源

講明先,中間果D係花來架,唔係毛來架!:smile_38:

呢張無貼過架~:smile_40:
希望大家鍾意啦:smile_35:

如果有幸 ...
嘩.............好性感呀:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 2012-9-8 09:51 PM 發表 查看引用來源

咁你份工咪要成日轉間 ??

引用:

是不是機場返工

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆