上一頁下一頁
發新話題

~車震遇著洗車佬~ (有少少更新~衝紅燈[email protected] No.399)*有相睇@P.39 No.573*

收藏  |  訂閱
939  95.6k

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-12 11:32 PM 發表 查看引用來源

咪傻喇你:smile_30: :smile_30:
我又儍,你又儍,天做一雙,天地合一!  

B姐我喇你 ~絶佩~ 你實走唔我我呢隻雀既5指山架啦…:smile_30:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-13 05:54 PM 發表 查看引用來源

我又儍,你又儍,天做一雙,天地合一!  

B姐我喇你 ~絶佩~ 你實走唔我我呢隻雀既5指山架啦…:smile_30:
雀聖:smile_o15:

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-13 05:57 PM 發表 查看引用來源
雀聖:smile_o15:
馬主席,夜啲先過黎你度,家陣煲緊 B姐以前啲 post 。

你知佢咁有我心幫我揾番啲舊 post 唔可以哂佢一番心意既…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-13 06:07 PM 發表 查看引用來源

馬主席,夜啲先過黎你度,家陣煲緊 B姐以前啲 post 。

你知佢咁有我心幫我揾番啲舊 post 唔可以哂佢一番心意既…
:smile_o01::smile_o01: 學JIMMY

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-13 06:09 PM 發表 查看引用來源
:smile_o01::smile_o01: 學JIMMY
點學得到佢呀?沾總裁追 post 自有一套,佢又唔授徒

[quote]原帖由 bcm 於 2011-2-11 10:31 PM 發表 查看引用來源

你咪成日想睇我d舊post既~~有版友好有心post左,
你睇喇:

今日落雨坐定定煲哂你啲 posts ..

b姐果然係千喜豪放女‵,咩招數真享受過。後庭花,毒龍鑽,連啜龍爪同用腳打"士綠架"都玩埋!真厲害,非一般女仔願意做。(最後個果2味我都嘆過…真係幾正)

但係有樣野你又屎啲波,乜個陣你啲口技咁差架,會用啲牙整條佬JJ。你要用啲牙輕輕力咁磨下磨下,high 下 high 下條 JJ頭同頸 架痳!依家真係叫你吔德國腸大大力咬落去咩…正一豬B,你唔掂等我借我條比你練習下嘞!明益你,同你無計啦!

其實呢!我最欣賞你寫 post 係一針見血,廢話少講,所有精彩過程清清楚楚一野過,又唔使等 part 2 part 3 每個 report 一次攪掂…

B 姐 ~ 再出新 post 實有我份整 C 你 ~~~~~ 你有心理準備都得喇… :smile_47:

多謝你..........

大家情人節快樂呀 ~~ 希望有情人嘅可以終成眷屬 ~~ 未有情人嘅可以遇到個有情人啦 ~~

而我就希望我同阿 Matt 可以永遠都咁開開心心 ~~ :smile_o05: :smile_o05:

亦想趁住情人節...借呢度送首歌比阿 Matt...希望佢鍾意啦~~ :smile_o09: :smile_o09:

<今生今世>

幻變的一生 默默期待一份愛
踏過多少彎 斷斷情路也失望
我不甘心說別離 仍舊渴望愛的傳奇
不捨不棄 無懼長夜空虛風中繼續追

風裡笑著風裡唱 感激天意碰著你 縱是苦澀都變得美
天也老 任海也老 惟望此愛愛未老 願意今生約定他生再擁抱

是你的雙手 靜靜燃亮這份愛
是你的聲音 夜夜陪伴我的夢
交出真心真的美 無盡每日每天想你
今生今世 寧願名利拋開 瀟灑跟你飛

風裡笑著風裡唱 感激天意碰著你 縱是苦澀都變得美
天也老 任海也老 惟望此愛愛未老 願意今生約定他生再擁抱

臨瞓前推一推先~~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-2-14 12:16 AM 發表 查看引用來源
大家情人節快樂呀 ~~ 希望有情人嘅可以終成眷屬 ~~ 未有情人嘅可以遇到個有情人啦 ~~

而我就希望我同阿 Matt 可以永遠都咁開開心心 ~~ :smile_o05: :smile_o05:

亦 ...
Chris 妹~ 情人節快樂,今晚同 Matt 哥仔去邊樹曳曳…可以出新野喎 ~:smile_38:

chris妹我出左post啊~~~~~~~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆