上一頁下一頁
發新話題

沉船沉到無得救 :我和她在深圳的故事(Update:P.23,P.34,add details P.52)

收藏  |  訂閱
931  102.0k

引用:
�笔��� explorer88 �� 2009-10-31 08:11 PM �潸”
�笔�撟貊�蝏𤘪�......
敹怎�蝯𣂼椰憍𡁶�隞𥪜停蝞堒襥

睇完晒各師兄同樓主既文章,心有所感 :
其實你呢個case都唔似係沉船,你地由頭到尾係拍拖,就算你同香港女仔拍拖而佢無工番的,你都要照顧佢架啦,
作為一個愛上國內女仔的男人來說,通常最過唔到的心理關係口係 : 錢,佢的過去,佢而家有無呃你....但我睇落佢好愛你喎,夠啦.

祝福你!

唔似我,香港結左婚,同內地個女仔係睇唔到結果,佢仲等緊我,
之前在深圳一齊住左一年,消費太高,叫左佢番左鄉下,做正職,
學化妝,去參加大型比賽win左個獎....樣樣都對我匯報,番左去年半了,
都仲係問緊我幾時可以番來再一齊生活,
唉......我都覺好似累左人,由其人地個青春...........

引用:
原帖由 fastfastfat 於 2009-10-31 04:43 PM 發表 查看引用來源
少見的感人個案. 希望有好結局....
感人?? Where??

引用:
原帖由 沉船宗師 於 2009-11-11 02:36 PM 發表
其實你呢個case都唔似係沉船,你地由頭到尾係拍拖,就算你同香港女仔拍拖而佢無工番的,你都要照顧佢架啦,
作為一個愛上國內女仔的男人來說,通常最過唔到的心理關係口係 : 錢,佢 ...
原來我呢個Post都仲有師兄追緊!亦都收到有D師兄PM關心小弟既近況!係呢度真係致十萬分感激!總括黎講其實已經無咩特別夜再發生,情況無話特別差左或好左。我都無謂事無大小係度Update自己既近況…但響度應承大家有D咩重大事件發生會即時Update,而最近既我林應該會係十二月或一月講返我同佢搬出黎既事…

引用:
原帖由 沉船宗師 於 2009-11-11 02:36 PM 發表
作為一個愛上國內女仔的男人來說,通常最過唔到的心理關係口係 : 錢,佢 ...
我覺得係因為日你對佢有恩(可能係金錢上既),佢先會禁樣對你…呢度之前都有師兄講過,有時大陸D女,唔係貪你錢,又明知你有老婆,都同你一齊,唔知為咩不明所以…不過據你所講佢既條件唔差,好直接禁講,如果可以既話,放過人啦,你又唔係話可以俾到幸福佢……

引用:
原帖由 SANY0 於 2009-10-30 02:13 PM 發表
等你回來說下回...:smile_o09:
謝…唔回太多啦,講左話會Update就一定會“回來說下回”,哈。想同我討論既去樓上既沈船區啦

師兄!!!歡埸冇真爰,有錢食多幾餐好過啦!!!!!!!!!

回#861 .......跟住就同C講話係都返去嫁個有錢人有樓有車。其實呢D我不紐都知知地,不過今次講得極多極詳細。我果個當然成日俾佢吹眠都不為所動,因為佢都知阿B係高傲果批(話說佢阿媽係四川做官,屬高幹子弟果批,唔知因為佢原本條仔炒?左股票佢先傻下傻下帶埋我果個黎深圳),..............

I thought you told the story at the very beginning. B and C were woking in a Club in "Shing Do", but they were told to dress bikini, so they were angry and take train go to Shenzhen at that night. Why now is "因為佢原本條仔炒?左股票佢先傻下傻下帶埋 C 黎深圳"?:smile_41:

引用:
原帖由 w7633452 於 2009-11-13 01:57 PM 發表 查看引用來源
回#861 .......跟住就同C講話係都返去嫁個有錢人有樓有車。其實呢D我不紐都知知地,不過今次講得極多極詳細。我果個當然成日俾佢吹眠都不為所動,因為佢都知阿B係高傲果批(話說佢阿媽係四川做官,屬高幹子弟果批,唔 ...
話左唔回都回一回解下畫^^呢個係遠因同近因…B既遠因係條仔炒?左股,C既遠因就係有感人生灰暗,所以兩個都去左夜場做Model(原本佢地唔識)…跟住做左幾個月發生左Binkini事件先黎深圳

你咁投資落去,反正都係搏下搏下,做乜唔一鳩結婚賭盡去呢! 咁樣做大家都唔洗擔心邊個呃邊個呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆