上一頁下一頁
發新話題

新鮮囡囡多 (11),愛笑的禮儀小姐 (再...加相 p.100 ) 勿找媽咪菲菲!(p.98)

收藏  |  訂閱
1.5k  681.2k

可以 pm 資料比小弟???
email:[email protected]

引用:
原帖由 ※少帥※ 於 2009-12-5 05:39 PM 發表 查看引用來源
師兄我留意左呢個post好耐
覺得no.6位小妹妹真係幾gfable
可否pm資料比我,感謝:smile_13:
原來係我長期 fans ,請收 pm

另想問你個係乜野英文字?

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2009-12-6 01:48 AM 發表 查看引用來源

又話今晚去包夜 -.-
攪我到今晚無上到 :smile_45:

引用:
原帖由 我得161cm高 於 2009-12-6 01:55 AM 發表 查看引用來源

又話今晚去包夜 -.-
攪我到今晚無上到 :smile_45:
sorry,剛食完快餐回來,無包夜!

pm 張西照比你,無格仔架!  

可以 pm 資料比小弟???
:smile_47:

可以看一看裸照嗎?:smile_35:

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2009-12-6 02:43 AM 發表 查看引用來源

sorry,剛食完快餐回來,無包夜!

pm 張西照比你,無格仔架!  
係唔係 6 號仔 ??
今晚你有無上到佢 ??

引用:
原帖由 我得161cm高 於 2009-12-6 02:47 AM 發表 查看引用來源

係唔係 6 號仔 ??
今晚你有無上到佢 ??
本來都想搵6號仔,但最後都搵翻上次既,吹功一流,

擔、含、奶、啜、吹,high 到我連連發出叫床聲、啊...啊...啊...my god!:smile_30:

6號吹功就差 d ,聽日你搵佢啦!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2009-12-6 03:28 AM 發表 查看引用來源

本來都有考慮搵6號仔,但最後都搵翻上次既,吹功一流,

擔、抬、奶、啜、吹,high 到我連連發出叫床聲、啊...啊...啊...my god!:smile_30:

6號吹功就差 d ,聽日你搵佢啦!
6號仔 一q 幾錢 會唔會串 :smile_41:

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2009-12-6 01:48 AM 發表 查看引用來源

拿,師兄,如果佢被包左,唔關我事,果個字係girl friendable..你知點解啦,
不過應該係自創英文?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆