上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.14)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.6k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-19 04:51 PM 發表 查看引用來源

咩野, 人家真係想知, 見出面搵得咁過引:smile_13:
你唔講都唔使嘔架:smile_22:
妳有性需要咪同我講囉...

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-19 04:50 PM 發表 查看引用來源

得....好....唔駛詳細解釋:smile_35:
解釋係無用架...多數做最實際~~:smile_o01:

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-8-19 04:54 PM 發表 查看引用來源

解釋係無用架...多數做最實際~~:smile_o01:
咁你返屋企慢慢做

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-19 04:52 PM 發表 查看引用來源

咁我地離婚啦......我做妳sp...
你一路都冇講sp要做咩:smile_41:
結左婚唔做得架, 點解要同我離婚先既:smile_41:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-19 04:54 PM 發表 查看引用來源

都得wor
:smile_o05: 你想要幾長~~~~
咩類:smile_o10:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-19 04:53 PM 發表 查看引用來源

sp要扮2次架:smile_41:
咁第一次當然要扮下蠢架啦...第二次再想嘿嘿果陣...當然要扮下傻架啦...之後唔洗啦...
你都聽過啦...一次生...二次熟..三次...嘿嘿嘿:smile_o12:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-19 04:53 PM 發表 查看引用來源

你講射呀....
:smile_o01: 呢個第一次有耐都未到喇

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-8-19 04:54 PM 發表 查看引用來源
:smile_o08: 字面都講晒要做d咩
邊度字面講左:smile_41:

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-8-19 04:56 PM 發表 查看引用來源

咁第一次當然要扮下蠢架啦...第二次再想嘿嘿果陣...當然要扮下傻架啦...之後唔洗啦...
你都聽過啦...一次生...二次熟..三次...嘿嘿嘿:smile_o12:
咁扮蠢係邊個扮呀, 要扮幾耐架:smile_41:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-19 04:57 PM 發表 查看引用來源

邊度字面講左:smile_41:
s....p....呢兩個字...已經講左要做d咩...性質係咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆