上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第34回)祝雀仔8月28日生日快樂(留意第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.6k

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-8-15 11:09 PM 發表 查看引用來源

我都係唔搵...
咁我講啦...事源就係咁既...咁月頭個陣...無啦啦我個右邊盤骨好痛..仲腫得好勁...痛到行唔到連樓梯都行唔到...
之後就睇左醫生...咁食左幾日藥都係唔得...佢就叫我入院...住左一個禮拜...咁出左 ...
咁仲未知咩事呀...醫生點講 :smile_41::smile_41: 咁e+好d未呀

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-8-15 11:19 PM 發表 查看引用來源

咁仲未知咩事呀...醫生點講 :smile_41::smile_41: 咁e+好d未呀
連佢都唔知...依家都行到...但都係好痛...

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-8-15 11:17 PM 發表 查看引用來源

希望啦...
BB要你顧呀....係咪 :smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-8-15 11:21 PM 發表 查看引用來源

BB要你顧呀....係咪 :smile_13::smile_13:
都係奶奶湊嫁啦...

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-8-15 11:21 PM 發表 查看引用來源

連佢都唔知...依家都行到...但都係好痛...
未返之前係咪咁呀 :smile_41: 工傷?? :smile_41:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-8-15 11:22 PM 發表 查看引用來源

都係奶奶湊嫁啦...
都好d...負擔無咁重

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-8-15 11:22 PM 發表 查看引用來源

未返之前係咪咁呀 :smile_41: 工傷?? :smile_41:
都唔係呀...我係無原無故咁痛...囉...

慢慢再搵:smile_o05:
引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-8-15 11:23 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 080709 於 2009-8-15 11:26 PM 發表 查看引用來源
慢慢再搵:smile_o05:  
9哥 :smile_o13:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-8-15 11:23 PM 發表 查看引用來源

再check多次 ar...呢d :smile_38::smile_38: 可能坐骨神經痛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆