上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.8)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.5k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-4 04:07 PM 發表 查看引用來源

冇啦, 佢地倆個都confirm, 我至多唔食生野啫, :smile_o01:
咁幾多點呀:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-4 04:16 PM 發表 查看引用來源
又到溫仔時間, 小紅閃先, 今晚先上黎傾, 有野msn搵我啦:smile_o07:
我黎你就溫仔:smile_45:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-8-4 04:17 PM 發表 查看引用來源

煩緊逗留時間..
一係我就申請去英國工作假期..為期2年..只有一年可以係當地做野..其如一年可以周圍玩...
(岩哂我..我一直想周圍流浪下..但係工作問題.............:smile_o04: 我驚工未搵到已經洗哂D錢..)

...
女仔拎到簽證既機會比男仔低....
驚妳過去搵食.....

要拎到簽證...
1.妳戶口大把錢
2.妳去探親
3.有公司請妳....(working visa)
......
如果唔係,幾難....

引用:
原帖由 terryse 於 2009-8-4 04:27 PM 發表 查看引用來源

女仔拎到簽證既機會比男仔低....
驚妳過去搵食.....

要拎到簽證...
1.妳戶口大把錢
2.妳去探親
3.有公司請妳....(working visa)
......
如果唔係,幾難....
唔係話有足夠經濟證明就得咩??

呢個機會微D..邊有公司肯請PT仲等你過去番工...:smile_o08:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-8-4 04:29 PM 發表 查看引用來源

唔係話有足夠經濟證明就得咩??

呢個機會微D..邊有公司肯請PT仲等你過去番工...:smile_o08:
足夠者係幾錢呢?
我諗,係佢角度,會係一年內無野做都夠食夠洗夠住先叫足夠........

引用:
原帖由 terryse 於 2009-8-4 04:42 PM 發表 查看引用來源

足夠者係幾錢呢?
我諗,係佢角度,會係一年內無野做都夠食夠洗夠住先叫足夠........
5,60萬得唔得?:smile_o06:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-4 04:12 PM 發表 查看引用來源
你地就好啦去食日本野喇:smile_13:
你要記住, 唔係我地好, 係你唔去啫:smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-4 04:17 PM 發表 查看引用來源
7:30 ma, 咪一早講左, 冇變過吖:smile_o14:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-4 04:17 PM 發表 查看引用來源
7:30ma. 咪一早講左, 冇變過吖:smile_o14:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-8-4 04:50 PM 發表 查看引用來源

5,60萬得唔得?:smile_o06:
有50-60萬在戶口就好大機會了.......!

雖然在歐洲係唔夠用一年的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆