上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.5k  227.4k

回覆 710# 的帖子

the photo so great...thanks for share and your bf so luck ..have a nice gf

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-19 02:37 PM 發表 查看引用來源
都係,岩FEEL既真係好難。所以仲未有男朋友。
次次見到吸引既中意既,原來講野好白痴低低BB(我中意成熟型同埋識得多野既)。岩傾既又有學識既,又唔夠高(我中意高)。身型正喇又岩傾喇又識得多野就會有女朋友。:s ...
咦咦~好似你所要求既~我都有喎~哈哈
寧缺好過咩~有feel就好易搞到高潮迭起~~~

引用:
原帖由 anny80h 於 2009-8-19 03:06 PM 發表 查看引用來源
我試過個一個鬼佬有10寸長,又夠硬真系好正,我BF D野有機會我地響msn請傾啦
@o@嘩~~~10吋長...囉出黎會唔會嚇親人架...

回覆 486# 的帖子

Very Good Figure!!!

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-19 01:04 PM 發表 查看引用來源

你夠膽就試下:smile_44:
我邊捨得POST出來:smile_o05: :smile_o05:

樓主d 相好正好索

舊相好似真係有幾張見過,不過完全唔認得樓住你喇 ~.~

annna.c 小姐,你太吸引人喇,我已經被你迷著o左!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-19 12:55 PM 發表 查看引用來源
嘿嘿,咁你一定會中意我以前D相。因為我都唔中意黑色,所以以前D內衣照都係白或者粉紅多。
呢個黑色BRA同T-BACK係新買,所以先會影。
下....以前果d...相... 咦...未睇過喎.... 唔知仲有冇機會睇呢?
粉紅色係我既最愛之一,  日後有機會影多d出黎...就最好..hehe
哦..新買...唔掛得之個bra 有爍面喇 ...哈哈
不過你身材簡直一流呀..無得歎呀..

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-19 01:01 PM 發表 查看引用來源有無咁勁呀見真人會為我做咩呀?好想知
會為妳全力以赴,做到最好
乃吸鑽,腳趾都啜埋:smile_44:
全程攬到實,務求令妳高潮跌起,食過翻尋味:smile_46:

d 相好正~~~身材索爆~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆