上一頁下一頁
發新話題

徵人徵友(2)~係人就入來啦

收藏  |  訂閱
1.5k  34.1k

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-21 22:55 發表 查看引用來源

可能我忍得痛.. 冇乜使食葯咖..
我有d fd痛到要打通經針/食葯.. 或者用紓緩按摩膏.. :smile_14:
e度唔適宜講尼個話題.. stop:smile_44:

:smile_35: e個頭像相唔係我厘咖.. 係陳喬恩..  
邊個來~~~?

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-21 23:02 發表 查看引用來源

邊個來~~~?
"陳喬恩" 係套台劇.. "命中注定我愛妳" 的女主角黎咖..

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-21 23:06 發表 查看引用來源

"陳喬恩" 係套台劇.. "命中注定我愛妳" 的女主角黎咖..
ic
無咩點睇~~

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-21 23:06 發表 查看引用來源
引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-21 23:17 發表 查看引用來源
ic
無咩點睇~~
:smile_35: :smile_35:  溫書溫到悶, 上黎望兩望...

我家姐岩岩呢個禮拜, 晚晚零晨都怒睇呢套台劇... 嘈住我訓覺... :smile_19:

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-21 23:19 發表 查看引用來源

:smile_35: :smile_35:  溫書溫到悶, 上黎望兩望...

我家姐岩岩呢個禮拜, 晚晚零晨都怒睇呢套台劇... 嘈住我訓覺... :smile_19:
細佬乖啦.. 俾家姐我睇埋先啦.. 唔該..

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-21 23:17 發表 查看引用來源
ic
無咩點睇~~
  尼套ok.. 都幾好睇咖.. 而女主角係勁搞笑..

我頭先傾電話呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-21 23:21 發表 查看引用來源
細佬乖啦.. 俾家姐睇埋先啦.. 唔該..
:smile_19: :smile_19:
呢個細佬要養全家嫁!! (包括家姐 )
細佬第二朝返工無精神, 做唔到野俾人抄左既話, 成家攬住一齊燒碳囉~ :') :')
引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-21 23:24 發表 查看引用來源
  尼套ok.. 都幾好睇咖.. 而女主角係勁搞笑..
:smile_19: 所以家姐睇緊果陣, 笑得好嘈囉...:')

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-21 23:33 發表 查看引用來源
我頭先傾電話呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
同男仔呀..

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-21 23:35 發表 查看引用來源

同男仔呀..
我唔多男仔電話
同女傾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆