上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】詢眾要求誠徵天水圍街坊年齡18+男女都得(順便祝妃妃29號生日快樂)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.9k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-27 01:29 AM 發表 查看引用來源

你唔想人地SEND 呢D 比你既話, 我建議你換左你個頭像先
咁樣就減少左一D 未同你傾過既人SEND PM 比你
:smile_19::smile_19::smile_19:豬wing 係男仔頭像都pm wor

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-27 01:28 AM 發表 查看引用來源

絕對係啦...等同D 人以為我係仔咁
所以我第一頁寫你係Q女囉...................:smile_o01:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-27 01:32 AM 發表 查看引用來源

但禾頭象係仔黎架喎:smile_45:
D 人可能以為你係佢FANS 呀

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-27 01:30 AM 發表 查看引用來源

:smile_o14: 機會甚大...:smile_27: :smile_27:
搵食都唔用腦既..................:smile_o14:

引用:
原帖由 K型人 於 2009-6-27 01:31 AM 發表 查看引用來源
thx:smile_o05: :smile_o05:
唔使講野啦............好兄弟:smile_o12:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-27 01:33 AM 發表 查看引用來源
搵食都唔用腦既..................:smile_o14:
:smile_19::smile_19:佢全部人都pm ga wor

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-27 01:32 AM 發表 查看引用來源
:smile_19::smile_19::smile_19:豬wing 係男仔頭像都pm wor
以為小豬係佢偶像呀

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-27 01:32 AM 發表 查看引用來源
所以我第一頁寫你係Q女囉...................:smile_o01:
果然夠細心呀

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-27 01:34 AM 發表 查看引用來源
:smile_19::smile_19:佢全部人都pm ga wor
我收唔到喎................

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-27 01:34 AM 發表 查看引用來源
唔使講野啦............好兄弟:smile_o12:
好大佬:smile_o01: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆