上一頁下一頁
發新話題

徵ღ雙子座一齊傾計ღ其他星座都歡迎架【223】

收藏  |  訂閱
1.5k  33.8k

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-29 04:38 PM 發表 查看引用來源

出左汗,要飲番D水呀~唔好中暑
嗯~我有飲水

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-29 04:46 PM 發表 查看引用來源
人地講明再唔理出律師信:smile_o08:
嗯,咁無辦法

我走喇,大家慢慢傾

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-29 16:46 發表 查看引用來源
人地講明再唔理出律師信:smile_o08:
咁間屋係佢買左定租加:smile_41:
可以係2件事,處理都方法都唔同

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-29 16:48 發表 查看引用來源

嗯~我有飲水
手指仲唔仲痛唔痛呀:smile_41:
邊一隻手指整親,左手定右手:smile_13:

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-6-29 04:50 PM 發表 查看引用來源

嗯,咁無辦法

我走喇,大家慢慢傾
豆豆~:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-29 04:51 PM 發表 查看引用來源

咁間屋係佢買左定租加:smile_41:
可以係2件事,處理都方法都唔同
係自置物業黎架:smile_o08:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-29 04:53 PM 發表 查看引用來源

手指仲唔仲痛唔痛呀:smile_41:
邊一隻手指整親,左手定右手:smile_13:
唔痛囉...好返哂囉
嗯.....揸筆果隻手喔:smile_13:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-29 16:56 發表 查看引用來源

係自置物業黎架:smile_o08:
佢都好是但既人,比人講左咁耐都唔整
出到律師信....明逼佢叫人整..:smile_42:
再唔整真係要上法庭....:smile_42:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-29 16:59 發表 查看引用來源

唔痛囉...好返哂囉
嗯.....揸筆果隻手喔:smile_13:
好彩無咩事炸~唔係食野都成問題:smile_45:
傻瓜,無左我成日提你又受傷:smile_45: :smile_13:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-29 05:02 PM 發表 查看引用來源

佢都好是但既人,比人講左咁耐都唔整
出到律師信....明逼佢叫人整..:smile_42:
再唔整真係要上法庭....:smile_42:
係呀:smile_o08:
佢都唔知廁所漏水:smile_o08:
人地話d水搞到佢假天花霉哂:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆