上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 7)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  32.4k

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-31 06:51 PM 發表 查看引用來源

哦...原來咁解
嗯.....咁你keep住down丫
求下你唔好咁對我啦 ~

我累了 !

我問問題係出於好奇啫

好似kill左大家全home人咁 !

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-31 06:52 PM 發表 查看引用來源

:smile_03: :smile_03: 我要學下野先...我唔介意你幫我reply佢:smile_46: :smile_o13: :smile_o13:
係唔係呀!:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-31 06:44 PM 發表 查看引用來源

做咩呀?:smile_38:
我都想知呀~但一定唔係好野囉:smile_30:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-5-31 06:53 PM 發表 查看引用來源

down 就出去坐 lift 啦!可以升上天堂,果度合你呀!
這裡唔合你呀!我 boss 係鬼鬼!即係地獄啦!你咁 down,好難幫你!
你都你上天堂會好d 啦!:smile_22::smile_22::smile_22:
我知喇

你唔好再咁喇

我已經眼濕濕喇

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-5-31 06:53 PM 發表 查看引用來源

洗唔洗咁惡呀

女仔之家咁惡屎

見到個男仔好恰d 林d 傻d 就玩到盡  踩到底 
過唔過份d呀 ?
我諗佢地對你都算好仁慈吓喇~~
最大問題唔係你林同傻, 係你九唔搭八呀 ~~

引用:
原帖由 K型人 於 2009-5-31 06:53 PM 發表 查看引用來源
我唔睇外表架~我係講feel架:smile_44: :smile_40:
咁你對我有冇feel先 ?

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-5-31 06:53 PM 發表 查看引用來源

洗唔洗咁惡呀

女仔之家咁惡屎

見到個男仔好恰d 林d 傻d 就玩到盡  踩到底 
過唔過份d呀 ?
原本我唔係同你講,我係同 iris 講姐,你做咩對號呀!:smile_34::smile_34:

無錯,對男仔我唔會咁!但有d 人就好令人頂唔順!
我講左啦!係我個人感受呀!點呀!
最多 我叫 boss 唔用我囉!:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 大脾 於 2009-5-31 06:56 PM 發表 查看引用來源

我諗佢地對你都算好仁慈吓喇~~
最大問題唔係你林同傻, 係你九唔搭八呀 ~~
九唔搭八 ????

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-5-31 06:56 PM 發表 查看引用來源

咁你對我有冇feel先 ?
有呀...........:smile_27: :smile_27:

我去沖涼同冷靜~~~~~~~~:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆