上一頁下一頁
發新話題

10.25 PPV"CYBER SUNDAY"HALLOWEEN賀天哥生辰派對-*~CP DISCO介字團~*

收藏  |  訂閱
1.0k  14.0k

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-11-20 05:26 PM 發表 查看引用來源
雀雀 你知唔知大朗同常平有幾遠車程阿?
唔知呀~~~我未試過咁樣去~

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-11-20 09:38 PM 發表 查看引用來源
救命呀.................................................................................................................................................................................................. ...
救命呀~~~我都唔知呀~~~:smile_42:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-11-20 09:48 PM 發表 查看引用來源
係咪用介刀介呀................:smile_43:
你鍾意啦~~~呢樣野我唔介意o既~

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-11-20 09:50 PM 發表 查看引用來源
死淨種.......
你咁講你哥哥架~~~:smile_14:

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2008-11-22 08:16 AM 發表 查看引用來源
大頭蒲頭:smile_34:
hello呀~~~大頭仔~

推一下........

個版靜到咁既 大家都好忙:smile_41:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-11-21 08:17 PM 發表 查看引用來源
唔知........但係一定唔係天哥團........
我開左主場團喇..原本去唐會.諗諗下都係覺得有d麻煩..都係改聖誕先去

如果各位今周有興趣黎歡迎搵我

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-24 11:44 PM 發表 查看引用來源

我開左主場團喇..原本去唐會.諗諗下都係覺得有d麻煩..都係改聖誕先去

如果各位今周有興趣黎歡迎搵我
天哥...我係病仔呀....我好大機會今個星期去搵你玩...

得閒推返下先:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆