上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-9 10:52 PM 發表 查看引用來源

下射4-8-9-10好D、其餘好分到痺

上射得6-7、行雷似D!
呢隻著燈馬揾得小妹上都咁重飛, 唔著燈的話, 係好大鑊架! 又有隔山打手, 下有自己友, 重係小巨人同枱友有份出場(非常堅盜版). 下射4-8多數必死, 因4-8兩條炳嫂又係同枱, 咁橋又係大熱同次熱.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-9 11:02 PM 發表 查看引用來源

呢隻著燈馬揾得小妹上都咁重飛, 唔著燈的話, 係好大鑊架! 又有隔山打手, 下有自己友, 重係小巨人同枱友有份出場(非常堅盜版). 下射4-8多數必死, 因4-8兩條炳嫂又係同枱, 咁橋又係大熱同次熱.
而家有D吾同、射侏儒仔蝕水得17倍、射10仲熱!

射師傅又好分過头、如果明晚熱返就睇!

董婆: 亞妹, 妳可唔可以問下會長隻估惑去唔去馬架!
小妹: 阿姐, 我唔可以講架! 那場可以撼得低佢只有一隻, 不過被安排調左包.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-9 11:23 PM 發表 查看引用來源
董婆: 亞妹, 妳可唔可以問下會長隻估惑去唔去馬架!
小妹: 阿姐, 我唔可以講架! 那場可以撼得低佢只有一隻, 不過被安排調左包.
Q4拖3-5-6-7之外条条好分!
如搭1好分、如果小妹棄師傅比会長搶左、師傅咪冇面!

5囗2搭1孖宝暫勁蝕、反而小妹搭1勁賺、要睇下明天2搭1回得多吾多!

6埸仍走杯咩事、中午仲係60倍以上、而家13倍、位置3.8!但Q就嚇死人!
孖宝又系冷到震、似㩒錯制:096::096:

大c,尾場隻狀元點睇?

引用:
原帖由 好L想贏錢 於 2017-5-10 12:12 AM 發表 查看引用來源
大c,尾場隻狀元點睇?
呢隻馬係大叔嫡系坐騎, 如叫關係大熱門而輸比隻狀元又實在太過明顯, 何妨尾場咁重場合, 照計唔會依靠條靚仔食糊, 係突然有飛才覺得奇怪. 連亞拉上都死火, 應好打有限.

作者又講得幾合理, 小妹16谷今季上過44無一次有頭馬, 照計會長都應有數據.
又係飛馬再威, 已經唔止一個唱紅飛馬, 又覺得幾合理, 因亞拉一早操飛馬而棄獻惑, 即表明飛馬應好過獻惑啦!

附件

沈 蘇 呂睇黎都有糊開

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆