上一頁下一頁
發新話題

【偉@.@煒x.xWAIv.v互助吹爆社!!】三位聯Post!!

收藏  |  訂閱
5.0k  120.7k

引用:
原帖由 hvenus 於 2009-5-13 10:07 AM 發表 查看引用來源

你地三個係咩關係呀??:028:
我地互吹睇下邊個爆:027: ,.....................................POST先囉:023:

引用:
原帖由 wai(wai) 於 2009-5-13 10:09 AM 發表 查看引用來源
GOOD MORNING EVERYBODY
嗯嗯...我識唔識你架呢?? 你...係咪DISCUSS過黎架??

引用:
原帖由 wai(wai) 於 2009-5-13 10:09 AM 發表 查看引用來源
GOOD MORNING EVERYBODY
WAIWAIWAIWAI...掛住你喎

引用:
原帖由 jasonchu 於 2009-5-13 10:11 AM 發表 查看引用來源

我地互吹睇下邊個爆:027: ,.....................................POST先囉:023:
哦...原來係咁....

引用:
原帖由 hvenus 於 2009-5-13 10:11 AM 發表 查看引用來源

嗯嗯...我識唔識你架呢?? 你...係咪DISCUSS過黎架??
有去,叫乜名:096: :096:

引用:
原帖由 hvenus 於 2009-5-13 10:12 AM 發表 查看引用來源

哦...原來係咁....
但佢地通常都係夜晚先出現
我就早班:023:

引用:
原帖由 jasonchu 於 2009-5-13 10:12 AM 發表 查看引用來源

WAIWAIWAIWAI...掛住你喎
:096: ME TOO:023: :023:

引用:
原帖由 wai(wai) 於 2009-5-13 10:13 AM 發表 查看引用來源
有去,叫乜名:096: :096:
我?! 我好少出現, 因為黎呢邊多...我係果邊雪國嘅人....

引用:
原帖由 hvenus 於 2009-5-13 10:17 AM 發表 查看引用來源

我?! 我好少出現, 因為黎呢邊多...我係果邊雪國嘅人....
:023: 我知,兩邊玩下,呢度重新識你,NICE TO MEET  YOU

引用:
原帖由 wai(wai) 於 2009-5-13 10:20 AM 發表 查看引用來源
:023: 我知,兩邊玩下,呢度重新識你,NICE TO MEET  YOU
hehe~我有D他鄉遇故知嘅感覺!!:096:  NICE TO MEET YOU TOO~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆