上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-3 03:53 PM 發表

人地開飯:025:

三重彩5,6,88,099.00
哈...我都諗緊要唔要埋佢...我都驚佢第3...但係邊有咁多本啦...

我要復仇..:046: .剛剛呢場先輸..第3場中完後,一路我都保住唔玩咁大,剛剛個場重心嘛:029:
殺殺殺殺殺:046: :046:

5,6,8-=-

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 03:54 PM 發表

哦....:032:  我冇留意嘛,但見佢試閘又唔錯嘛...:026:
𪊲飛已經話我地知佢唔得,阿方呢𪊲質新馬贏得點會有5倍.....

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 03:58 PM 發表

𪊲飛已經話我地知佢唔得,阿方呢𪊲質新馬贏得點會有5倍.....
我就係睇到臨場咁好分先驚...:030:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 03:54 PM 發表

哦....:032:  我冇留意嘛,但見佢試閘又唔錯嘛...:026:
停完就係得一個閘,柏寶試完又唔要:025:
下幾場攞番:097: :098:

第8場又要靠3重彩翻身...:023:

呢場會唔會「爆炸」走去拉快步速呢......:092:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 03:56 PM 發表
我要復仇..:046: .剛剛呢場先輸..第3場中完後,一路我都保住唔玩咁大,剛剛個場重心嘛:029:
殺殺殺殺殺:046: :046:
師兄~~學你話既....仲有得追~千其唔好比佢激親~~

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-3 03:59 PM 發表

停完就係得一個閘,柏寶試完又唔要:025:
下幾場攞番:097: :098:
下次先算啦,仲出唔出都唔g..:043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆