上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Nigel投注薄 本金 10,000 結餘 10000

收藏  |  訂閱
2.2k  74.6k

one more question~

查仔win ok 嗎~:023:

[color=#808080U查爾頓咁有信心,同你打對台,即場買回小小:032:

支持~~

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-5-7 10:49 PM 發表
[color=#808080U查爾頓咁有信心,同你打對台,即場買回小小:032:
邊度有分信唔信心,我日日都係咁寫架啦 :086:

支持................:098: :098:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-7 09:41 PM 發表
4個鍾7個人.......回......咁我唔太想再俾亞洲盤......
剛剛回家ja...即睇到你的post....now..咪support!!! ^^

432507-MAY-2007
22:54
過關
3X1
主客和
主客和
讓球
星期一 1 艾夫斯堡 (主) 對 佐加頓斯 (客)
主 @ 1.85
星期一 5 杜伊斯堡 (主) 對 科隆 (客)
主 @ 1.60
星期一 7 查爾頓 (主) 對 熱刺 (客)
主 [0/+0.5] @ 1.99 $200

$200.00
今晚冇乜心水~跟你搵食~:071:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-7 09:55 PM 發表
希望查爾頓 會幫我再下一城:036:
雖然唔同路....但..點都support你無私分享:036:

引用:
原帖由 Jim_Jim_S 於 2007-5-7 11:07 PM 發表
432507-MAY-2007
22:54 過關
3X1
主客和
主客和
讓球
星期一 1 艾夫斯堡 (主) 對 佐加頓斯 (客)
主 @ 1.85
星期一 5 杜伊斯堡 (主) 對 科隆 (客)
主 @ 1.60
星期一 7 查爾頓 (主) 對 熱刺 (客)
主   ...
唔單頭買??
過關??
anyway, thanks^^

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-5-7 11:11 PM 發表

雖然唔同路....但..點都support你無私分享:036:
總之都係祝大家好運^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆