上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.23

收藏  |  訂閱
1.4k  216.9k

果位C8會唔會係探朋友架咋:smile_13:

引用:
原帖由 bbb1000 於 2019-8-20 10:50 PM 發表 查看引用來源
果位C8會唔會係探朋友架咋:smile_13:
可能啦

花水有5-6位
但是 C9.5 或怪獸:smile_39:
為何不見 C8 :smile_22:

講番D CHiNG話好多年前海街昌街頭叫海燕髮仔C8 A级亞紅短髮著超短牛外表真係當年SSP最正,我同過佢打過牌可能我吾靚仔同佢屌Hi好似屌咸魚咁,收4魚

引用:
原帖由 KENNY.V 於 22-8-2019 14:21 發表 查看引用來源
講番D CHiNG話好多年前海街昌街頭叫海燕髮仔C8 A级亞紅短髮著超短牛外表真係當年SSP最正,我同過佢打過牌可能我吾靚仔同佢屌Hi好似屌咸魚咁,收4魚
起碼有得屌

引用:
原帖由 steinjack 於 2019-8-20 01:22 PM 發表 查看引用來源
竹街3連店中間,有件c8出沒。cup手走肥,但姣味不夠。
呢件 C8 初初新黎做食過,企硬五魚先肯做! 
係勝在後生夠瘦但無波!
佢唔係成日返工,星期五見到佢機會較大...

企硬五魚+心情好:smile_42:

可以食兩餐
引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2019-8-22 06:25 PM 發表 查看引用來源

呢件 C8 初初新黎做食過,企硬五魚先肯做!
係勝在後生夠瘦但無波!
佢唔係成日返工,星期五見到佢機會較大...
五魚夠我食兩餐:smile_13:

引用:
原帖由 chargeurs 於 2019-8-22 07:14 PM 發表 查看引用來源
企硬五魚+心情好:smile_42:
所以我食過一次無再食!
初時見有新貨又後生個樣又唔差,加上細佬控制大佬,五魚就去馬.....

:smile_39: 細佬控制大佬:smile_27:  不能反抗:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆