上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.9k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-17 06:34 PM 發表 查看引用來源
忙到甩轆,追唔切你地D post呀...
而家行返屋企,繼續戰鬥...嗚嗚嗚...
你留返今晚2點先追啦CTM

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-17 11:09 發表 查看引用來源

唉 怕左你, 我比你地睇啦:smile_13:
不過唔可以笑我架喎:smile_13:

http://www.188channel.com...
嘩,睇落滴水豬應該係好會為愛附出既女仔喎,祝福你!
你個post,睇到個心好似扭毛巾咁...
好既回憶可以留低,不過唔好留戀啦!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-17 09:39 發表 查看引用來源

咁有啲男人都鍾意吹既,我地唔可以歧視
要睇美女與野獸架,如果仔女架學校派回條,唔好簽呀
尋晚岩岩同老婆睇完,好彩有Emma Watson咋,唔係實訓著比我老婆話冷血...哈哈...

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-17 11:46 發表 查看引用來源

係里到打情罵俏...
不如俾個機會對方...見下面..識多個朋友..
我呢個人夫都認為你地可以見下面,嘻嘻。
有喜事記住話比我地知。

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-17 11:46 發表 查看引用來源

我係無腳GE雀仔....:smile_43:
我睇成...無雀既腳仔...sorry...

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-17 11:46 發表 查看引用來源

我係無腳GE雀仔....:smile_43:
我睇成...無雀既腳仔...sorry...

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-17 15:25 發表 查看引用來源
陳大文快啲update個post啦
人妻之後點呀
嗚嗚嗚,多謝Coco媽仲記得我呢個忙碌既人夫...

我都開門,用左大約十分之一秒行去我大肚婆個邊,諗住扶佢落車。
行到過去,佢已經企左係度,門已關...咁快咁心急?:smile_o13:...呢個時候...貼身裙雖然係遮住我老婆既C-cup乳同肉地臀,不過呢一刻係遠方街燈背光影照下,玲瓏浮凸,仲有下面微微隆起既肚腩仔,裡面係我地愛情賜予既小生命...好性感...我已經硬到燈柱都扑得攣。:smile_22:

“會唔會有人架?...”佢摸下自己屁股,彎腰拉拉下條裙,我估因為之前除左底底,而家真空緊有D唔自在?
“唔會啦,呢度鬼影都冇”其實我都唔知架,我估平日唔會咁岩有師兄師姐來開戰掛?
我拖住佢行左去欄杆邊,我係後面攬住佢,佢頭擰轉右邊同我錫。
我地一路纏綿(條脷),我右手就一路摸佢左邊耳仔同後頸,左手就隔住條貼身裙掃佢乳頭位,輕輕揸下佢奶奶。

“唔...呀...唔...唔...”D呼吸呻吟聲慢慢返緊黎。
再撩多佢一陣,我左手嘗試慢慢拉高佢條裙。
咦,原來條貼身裙又唔係好緊咋喎。
“比人睇到架...唔~...”
我冇理佢一下就由後面插左...隻手指入去。
我要佢想要但係冇得比我填滿多一陣。
“呀!~...呀!...”
真係好濕,可能由落車到而家又儲左陣,一插隻手指入去,我已經feel到D水流到落我手掌。

裡面賬卜卜,又緊。
我繼續指插左一陣,感受佢陰道裡面既粒粒,橫紋,脹卜卜...:smile_47:
佢忽然向後退開左少少,望住我對眼“我...唔~...想要呀...”
“你唔想要呀?”我諗,就算你唔想要過多陣我應該都會姦左你...
“呀!...呀...會唔...呀...會...”
如果我地呢個位忽然有位師兄師姐用電筒照我地,條公路望上來應該會見到我大肚婆個舒服樣,比我指插到頂唔住。

“你條...呀!...褲呀!...幾時除...呀!...呀...架?”已經欲仙欲死既佢終於感覺到我支炮對住佢屁股。
“你估...”
未講完個估字,我支炮已經滑左入去佢條水浸既隧道,我頂,一下由後面頂到最入!:smile_04:
“呀!!!~...”
呢下係我對老婆最有印象既叫聲,繞樑三日。

我拉高左老婆條裙,睇住佢屁股比我推到隨住佢呻吟聲有節拍咁彈下彈下。
“呀!...呀!...呀!...”
而背景,就係下面條燈火通明熙來攘往既公路。
究竟有冇司機揸車會有時間周圍望?有冇唔玩手機既乘客會望到我地做緊愛,我後入緊我老婆?
“好舒...呀!...呀!...C...呀!...TM...你!...呀!... 呀!...插得...好呀!...”
我都唔知佢講咩。
“你想唔想比人睇呀?...”
“唔...好呀!... 呀!...”
我又冇理佢(定佢講好呀?),將佢條裙一下拉到乳乳上面,用佢C-cup乳乳long住。
佢有一下嘗試用隻手拉,不過我就順勢拉住佢隻手,等佢得返一隻手扶攔杆,側身背住我。
我繼續一下一下咁推,有時入少D,有時推到底,有時係底停留一陣再用力推多半寸頂到頂。
“呀!呀!...”
見佢一邊乳比我推到係brabra裡面fing下fing下...
拌隨住屁股彈下彈下既啪啪聲...
原本扶住佢條腰隻手,掃過佢白滑嫩背,單手解開佢brabra扣,扯開。
“呀!!...比人呀!...睇... 呀!...晒啦!呀!...”

老婆大聲既呻吟,屁股啪啪聲,下面水聲支支,仲有街道既噪雜聲。
彈下彈下既屁股,fing下fing下既乳房,扭扭下既細腰,仲有冇幾遠車水馬龍車來車往既公路。
微風輕吹,袋底肶la濕到有D 涼涼地,腳軟腰攰不過好似越推越有力,龜頭比我老婆陰道鍊到我就快失去理智。
“老婆,你個度好緊呀”
“呀!...你呀!... 呀!......唔好... 呀!...咁大...啦!...呀!...”
同我最愛既老婆,以一個我最鐘意既姿勢推車後入,唔知係咪大肚我地都太耐冇做,一做仲要係呢個刺激既露出野戰...
“老婆你...”一陣激烈既抽搐鍊到我龜頭好實好實...
“CT...M呀!...插晒呀!...插晒入黎比我呀!... 呀!呀!......”
何止插,我比佢鍊得十幾下,我都忍唔住射晒入去比佢。
大肚婆,真正無限內射冇憂愁。
太太太爽,我都唔知射左幾多下,射左幾多入去。

高潮過去,我一手遮住佢波波,一手暖佢肚腩仔,係後面攬住佢,佢亦都攬住我雙手。
我冇抆出黎,由我地D液體慢慢流出來,我feel到佢腳震震...
我老婆擰轉面,我錫落佢咀...:smile_46:

好精彩啊!大肚婆真係冇機會玩啊,好好珍惜呢段日子

仲諗住吹下陳大文⋯啊,係催下陳大文出文. Pardon my poor Chinese. 讀番書中文係爭少少,咩呀,新界區既英中仲唔係番書妹?
估唔到繁忙人夫陳大文咁乖出左野,好sweet既野戰!扎左炮幾個月真係乜都值,事後陳大知唔知你專登餓佢咁耐先俾佢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆