上一頁下一頁
發新話題

女友走晒光 睡155靚鮑158又現形162等位走光165事後167短褲露晒184最新!醉酒露點p191

收藏  |  訂閱
2.9k  904.0k

有你條女做同事
冇可能專心做嘢
冇可能唔目及佢個籮
冇可能唔硬
冇可能唔打J
冇可能唔想後入佢
樓主你快啲娶佢做你一世性奴啦

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-8-3 05:16 PM 發表 查看引用來源
尋日8號風求,我同條女就醒目啦,明知天文台信唔過,我哋做freelance, 可以work at home嘅, 就梗係有理冇理,留喺屋企啦。瞓到自然醒,冇野做,又唔出去。咪落屋企樓下個私人gym郁下囉。下面得兩部 ...
呢條褲仔真係無得頂~
仲有果句"插我啦"真係火都黎埋~:smile_42:

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-8-5 09:56 AM 發表 查看引用來源
今朝瞓醒條女已經一早出咗門口返工,我臨出門口嗰陣條女打嚟話佢漏咗部ipad喺屋企,晏晝開會要用,問我可唔可以擰去俾佢。呢啲情況,唔通要佢特登返屋企擰,然後佢又再返 ...
車.......邊有條legging咁簿咁透架~:smile_47:

Legging甘薄,同無著差不多。
真係睇到硬唒。
D狗公同事實會扮唔覺意摸你條女啫

我好希望亦羨慕阿嫂D同事,肯定佢地日日都硬住做嘢

引用:
原帖由 issa520 於 2016-8-5 11:10 AM 發表 查看引用來源
佢咁樣同無著褲有乜分別呀?你睇下佢個pat同個唇位幾咁貼身突出!!!你女友個西突晒出嚟,好似喺到等緊男人用條J插入去咁呀!但係咁突又見唔到有底褲邊喎!唔通佢今日無著底褲?!
有著tback架,你睇真啲。你唔係唔知佢啲tback有幾細條幾幼架啦

引用:
原帖由 六索 於 2016-8-5 01:28 PM 發表 查看引用來源
Legging甘薄,同無著差不多。
真係睇到硬唒。
D狗公同事實會扮唔覺意摸你條女啫
如果我條女真係著住legging俾佢啲呀叔同事扮晒蟹咁摸到個西我諗佢哋真係心臟病發都似

引用:
原帖由 AVBW21 於 2016-8-5 11:41 AM 發表 查看引用來源
有你條女做同事
冇可能專心做嘢
冇可能唔目及佢個籮
冇可能唔硬
冇可能唔打J
冇可能唔想後入佢
樓主你快啲娶佢做你一世性奴啦
聽你咁講法其實做佢啲同事幾慘架喎,日日咁多野都係得個想字

引用:
原帖由 Timbuktu 於 5/8/2016 14:13 發表 查看引用來源
如果我條女真係著住legging俾佢啲呀叔同事扮晒蟹咁摸到個西我諗佢哋真係心臟病發都似
應該好似過山車咁個心離一離
好刺激 爆晒漿

引用:
原帖由 Timbuktu 於 5/8/2016 14:15 發表 查看引用來源

聽你咁講法其實做佢啲同事幾慘架喎,日日咁多野都係得個想字
絕對係
得唔到係最慘 樓主你要落力插爆你條女
插埋我個份!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆