上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.2k

Totally agree with you
引用:
原帖由 Gcmms 於 2015-7-11 04:16 AM 發表 查看引用來源
早幾日我都講過29老公有二奶.
點解?因為男人上上面邊個唔滾?
仲要29老公又話係花祺囘來仲多女埋身。

29以後可以明正言順去食齊黑,白,黃,紅(蕃)

但巳無冋頭路,不出三個月離婚收埸

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-10 09:32 PM 發表 查看引用來源
好興!

昨晚發現老公手機有同一個大陸女朋友的肉麻短訉,看來他們有路。
咁你覺得你老公要提早返大陸,係真係爲間廠?抑或係因為小三?

引用:
原帖由 HKABC135 於 2015-7-11 05:46 AM 發表 查看引用來源

咁你覺得你老公要提早返大陸,係真係爲間廠?抑或係因為小三?

OH SHIT.....講起來可能係個大陸妹炸形要佢早D返...

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-11 06:03 AM 發表 查看引用來源

OH SHIT.....講起來可能係個大陸妹炸形要佢早D返...
你而家技巧、功力增强左,應該可以爭回個老公的!

說得對,弓起你師姐!

C打tom tom 知唔知道你隻老有小三
引用:
原帖由 人妻29 於 2015-7-11 06:03 AM 發表 查看引用來源

分隔異地大家都有性需要,否刞29點會畀黑鬼Tom約到出街仲送上門摟屌呢?五十步笑百步,29又點可以怪妳老公有外遇呀?Be fair!

嘿~咁都係妳做初一佢做十五啫~
最大得益者咪又係大陸妹同TOM,
估計妳老公第一晚返到大陸肯定同妳一樣套都唔帶就直接中出,
仲起碼一晚三次走唔甩~
而妳老公一走妳都應該會好快同TOM狂抽猛插狂中出囉~

甘妳真系要好好服侍啊 Tom 啦。有D咩事都重有男人要。
引用:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆