上一頁下一頁
發新話題

買左震蛋 從此踏上不歸路~ 更新p.18 #262 p.30 #447 p.48 #708

收藏  |  訂閱
1.0k  74.7k

引用:
原帖由 chinga0a 於 2015-4-1 01:31 PM 發表 查看引用來源

有排都無做完 一學期就做到想喊
放平日咁搞笑既

正常放星期日 , 但今日請假睇醫生
分配好再慢慢做 一次過做係幾苦辛 咁D功課識唔識??
有時返工比返學少煩惱 純粹做野 唔洗煩咁多 但就會比較沉悶
但始終都係返學會開心D 可以一大班同學玩

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-4-1 01:44 PM 發表 查看引用來源

加人呢D傾, 同人傾熟左之後人地就會主動想加你架喇, 如果岩傾:smile_o08:
不然加左之後未又係比人DEL/無視:smile_o13:
記得之前有個人 pm 傾得好開心
一加line 即刻無野講

引用:
原帖由 tsz.. 於 2015-4-1 02:12 PM 發表 查看引用來源
正常放星期日 , 但今日請假睇醫生
分配好再慢慢做 一次過做係幾苦辛 咁D功課識唔識??
有時返工比返學少煩惱 純粹做野 唔洗煩咁多 但就會比較沉悶
但始終都係返學會開心D 可以一大班同學玩
咁你病左就休息下啦

引用:
原帖由 chinga0a 於 2015-4-1 02:42 PM 發表 查看引用來源

咁搞笑既, 知道原因點解突然靜左XD?

引用:
原帖由  於 2015-4-1 02:44 PM 發表 查看引用來源

咁你病左就休息下啦

小問題 休息左一個早上
引用:
原帖由 chinga0a 於 2015-4-1 02:42 PM 發表 查看引用來源

人夾人緣 , 或者加左LINE 經常可以傾計
傾傾下已經唔知有咩話題 因為已經講過晒
久而久之慢慢會疏遠 返到起點

引用:
原帖由 tsz.. 於 2015-4-1 02:55 PM 發表 查看引用來源
小問題 休息左一個早上 人夾人緣 , 或者加左LINE 經常可以傾計
傾傾下已經唔知有咩話題 因為已經講過晒
久而久之慢慢會疏遠 返到起點
所以我都係唔加 加黎晒氣
到頭來都係要del

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-4-1 02:44 PM 發表 查看引用來源

咁搞笑既, 知道原因點解突然靜左XD?
因為以前一日只覆一次
我地都好忙嘛
但add完傾傾下會唔得閒 就變到咁

引用:
原帖由 chinga0a 於 2015-4-1 03:30 PM 發表 查看引用來源

因為以前一日只覆一次
我地都好忙嘛
但add完傾傾下會唔得閒 就變到咁

又係因為個忙字:smile_o08:
我反而係相反, 太得閒囧.....點都傾到-3-....不過難KEEP就是了

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-4-1 03:31 PM 發表 查看引用來源

又係因為個忙字:smile_o08:
我反而係相反, 太得閒囧.....點都傾到-3-....不過難KEEP就是了
我會覺得 pm好過即時通訊
見到咪覆見唔到咪算

引用:
原帖由 chinga0a 於 2015-4-1 04:31 PM 發表 查看引用來源

我會覺得 pm好過即時通訊
見到咪覆見唔到咪算

都係既, 同埋自己有另一半既話._.
就咁PM反而仲好囧....況且同PM個個又唔一定有後話

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆