上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生in Beijing

收藏  |  訂閱
1.2k  55.8k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-8 05:23 PM 發表 查看引用來源

小龍女以氣質取勝架:smile_30:

btw劉亦菲好似都唔差架喎:smile_44:
咁性感始終好D既
劉亦菲咁瘦

引用:
原帖由 大鵰哥 於 2014-8-8 05:24 PM 發表 查看引用來源
女神來,哈哈
劉亦菲確係好多人既女神:smile_44:不過佢嗰套神鵰我都睇唔落去...冇睇晒XDD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-8 05:22 PM 發表 查看引用來源

少帶:smile_44:淺近視:smile_34:
帶左,會好有吸引力,個人認為

引用:
原帖由 小處男 於 2014-8-8 05:25 PM 發表 查看引用來源

我果時唔洗check,因為我果時係跳級,所以我唔係經Jupas 報
:smile_45:non ju? non ju都要派offer架嘛lol

引用:
原帖由 大鵰哥 於 2014-8-8 05:26 PM 發表 查看引用來源
帶左,會好有吸引力,個人認為
咁真係你偏好XDD
如果真係帶左好睇啲既話..點會咁多人帶con XDD

引用:
原帖由 小處男 於 2014-8-8 05:26 PM 發表 查看引用來源

咁性感始終好D既
劉亦菲咁瘦
aiya...咁可惜我都唔性感:smile_30:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-8 05:27 PM 發表 查看引用來源

:smile_45:non ju? non ju都要派offer架嘛lol
non jupas洗乜急,何況果時我知道已經一定報到,派offer對我黎講只係書面通知:smile_34:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-8 05:27 PM 發表 查看引用來源

劉亦菲確係好多人既女神:smile_44:不過佢嗰套神鵰我都睇唔落去...冇睇晒XDD
咁你近排睇咩劇,有咩戲想睇先

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-8 05:28 PM 發表 查看引用來源

aiya...咁可惜我都唔性感:smile_30:
你比多D條兩吋事業線人地睇,就性感架啦

引用:
原帖由 小處男 於 2014-8-8 05:30 PM 發表 查看引用來源

non jupas洗乜急,何況果時我知道已經一定報到,派offer對我黎講只係書面通知:smile_34:
:smile_44:低調啲好:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆