上一頁下一頁
發新話題

新相 P. 122 1828# FINAL part 3 P.112 最新report *公主餓了

收藏  |  訂閱
1.9k  234.0k

引用:
原帖由 shortboy1 於 2012-10-9 01:55 AM 發表 查看引用來源
嘩!一個故事要打成日,真係多謝你無私奉獻

因為小妹打字慢 又要諗 有時D情節亂哂:smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 公主小奴 於 2012-10-9 01:54 AM 發表 查看引用來源

哈哈 因為我好得閒姐。。。
睇黎小奴公主接受程度都幾高咁, 咁真係要同主人講, 叫佢要再進一步調教你啦:smile_o01:

其實都支持左公主呢個post 一段時間 , 每當公主回復自己段留言就好有親切感,會想繼續追落去

引用:
原帖由 SexDevil 於 2012-10-9 01:58 AM 發表 查看引用來源
睇黎小奴公主接受程度都幾高咁, 咁真係要同主人講, 叫佢要再進一步調教你啦:smile_o01:
小奴同主人都係新手 所以小奴都係嘗試同主人試新野咁既方法
去到調教 可能仲要時間 主人真係好錫住小奴:smile_35::smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 公主小奴 於 2012-10-9 02:00 AM 發表 查看引用來源

小奴同主人都係新手 所以小奴都係嘗試同主人試新野咁既方法
去到調教 可能仲要時間 主人真係好錫住小奴:smile_35::smile_35::smile_35:
其實都啱, 我一開始同奴玩都會就住, 係去到之後得到大家既信任先會玩得激啲變態啲

信任都好重要

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2012-10-9 01:59 AM 發表 查看引用來源
其實都支持左公主呢個post 一段時間 , 每當公主回復自己段留言就好有親切感,會想繼續追落去
哈哈 真既? 因為好多師兄PM我 我都睇唔到 所以每一個留言小妹都一定覆!
好多謝師兄一直既支持!!

引用:
原帖由 SexDevil 於 2012-10-9 02:03 AM 發表 查看引用來源

其實都啱, 我一開始同奴玩都會就住, 係去到之後得到大家既信任先會玩得激啲變態啲

信任都好重要
好希望主人可以快D信任小奴 小奴絕對會聽話

引用:
原帖由 公主小奴 於 2012-10-9 02:07 AM 發表 查看引用來源

哈哈 真既? 因為好多師兄PM我 我都睇唔到 所以每一個留言小妹都一定覆!
好多謝師兄一直既支持!!

好希望主人可以快D信任小奴 小奴絕對會聽話
睇黎小奴公主好想主人快啲重重咁整治你

引用:
原帖由 SexDevil 於 2012-10-9 02:11 AM 發表 查看引用來源

睇黎小奴公主好想主人快啲重重咁整治你
嘻嘻 當然 公主好鐘意被征服個種感覺

引用:
原帖由 公主小奴 於 2012-10-9 02:14 AM 發表 查看引用來源

嘻嘻 當然 公主好鐘意被征服個種感覺
我要訓啦, 第日再傾啦, BYE

真既 , 真係好善務m 有個咁好既奴奴

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆