上一頁下一頁
發新話題

我的女上司之秘密(latest update: 6/8, p.72 #1070)

收藏  |  訂閱
1.2k  690.4k

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-19 11:27 AM 發表 查看引用來源

ching講得冇錯...so far都係我單方面單戀佢
係佢心目中...我係邊個位置都未知...?
我唔知一個女仔肯同你發生性行為係咪即係表示你可以追佢...?
無謂浪費時間,慢慢估,直接問清楚
對你亦是好事

其實睇番成個故事,你不斷讚Helen好叻,你自己好蠢,但係係蠢得黎又可以係會議室救番Helen出黎、係公司又會delete封email唔俾佢睇到、係日本又打電話睇佢係酒店房做乜、係東筦又會send email俾佢或者嘗試係lift入面扯番佢出黎。雖然有某些細節係做錯左決定,但每一件事你都有好好既考慮,係保護佢、保護你自己同唔影響大局既大前提下去幫佢。相反,我唔係睇少Helen,你係個故事入面除左不段sell佢有幾有料、佢係你上司同埋搵到錢之外,我就睇唔到佢有咩叻。就算你真係唔夠Helen叻,都肯定叻過好多人,面對每一個問題既冷靜,我可以話俾你知,如果我係你,我一定做唔到你所做過既野。

呢個故事,我諗除左你自己、Helen同引版既版友之外,都唔會有第四種人會知,即係話,所有問題你自己一手一腳解決,你有能力做到咁多野,而家只欠最後一步,點解唔做埋佢?

我同你一樣,都唔知Helen點諗,佢真係有機會唔接受你,但係,一個檸檬定還是損失一個有幸福快樂既機會,你會點揀?

老友,慢慢諗諗。

希望你有Happy Ending,等你大團圓結局。

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2012-6-19 12:40 PM 發表 查看引用來源
其實睇番成個故事,你不斷讚Helen好叻,你自己好蠢,但係係蠢得黎又可以係會議室救番Helen出黎、係公司又會delete封email唔俾佢睇到、係日本又打電話睇佢係酒店房做乜、係東筦又會send email俾佢或者嘗試係lift入面扯 ...
ching...多謝你既中肯意見
Helen有幾叻...我唔敢講...但係肯定叻過我(我指既係辦事行力)...
我對佢做既野...都係自然反應黎
係會議室見佢比台灣佬欺負...佢可能唔想得失D客...係朋友都會即刻拉佢出黎喇...
delete台灣佬既淫穢email...我見各位ching都有正反意見...講真...我都唔知做得岩唔岩
但正如你地依家咁講...唔好提起D往事...咁我當日delete左果封email...都唔能夠話唔正確
係日本打電詰去佢房...我係驚佢有時(我唔知N先生會點對佢)...如果電話聽到唔對路...我會即刻衝入去...
東莞事態危急...我實在顧不得那麼多...睇住個愛滋佬同佢一齊上房...就算係朋友都會扯住佢

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-19 10:47 AM 發表 查看引用來源只怕佢講野有時高深莫測...似是而非...我咁stupid既人...了解唔到佢既意思。
樓主阿樓主,你追過女仔拍過拖未架,你係鍾意佢o既以我睇你係完全冇得輸架!你瘀極do係得你兩個知姐!唔好咁婆媽喇,雖然我對呢個女仔冇乜好感,但睇住佢買埋套俾人小又的確係幾暗公!       你兩個問題唔好再問喇,自己知未算咯,佢唔想再提架喇!

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-18 03:09 PM 發表 查看引用來源
我下星期會出差到英國,當然會趁此機會探望Helen。一聚舊情,有兩件事我其實很想問她,第一件是我躺了禍,Helen與我到日本與N先生談判,那晚我從電話聽到的"吱吱..."聲,究竟是甚麼聲音。而我在Helen房門外,隱約聽到 ...
嗯... 我以前都同ching有過類似經驗,對方都喺大過自己嘅事業型女強人。照我估計除非你哋嘅關係已經好穩定,否則不宜突然直接探聽呢方面嘅事(當然如果佢由想當年開始已經講開呢方面嘅嘢除外)。亦因為佢嘅過往經驗,佢心防會比較嚴密,所以我估佢喺英國未必咁容易會open up同人發展一段關喺。

至於樓主有冇機會,我就覺得機會都唔少。起碼佢接收你做佢入幕之賓而且不止一次有肌膚之親已經好明顯佢對你另眼相看。就算真喺做唔成男女朋友都會喺佢sp。唯一要考慮嘅喺女強人多數知道自己要乜。佢對你好可以同你做喺一件事,咁只代表佢enjoy sex而你喺一個佢除咗利益關喺外一個可以放下心防嘅接受你進入佢身體嘅人,但你喺唔喺嗰種佢可以傾心到可以依賴交託終生嘅人又喺另一回事。特別喺女人已經過咗30就會喺考慮發展一投關喺時會比較實際,因為佢哋唔可能再浪費時間喺啲虛無縹緲嘅浪漫同霎時衝動上。所以你向佢表白嘅時候除咗現有嘅一番熱情之外,即使表現唔到相對於過往嘅成熟穩重,亦唔好好似熱血青年咁一味心口得個勇字(即喺好似以前咁一啲都冇長大過),否則好大機會喺佢一方面覺得接受你另一方面卻要狠心拒絕你。

祝你好運,重有同埋千奇要update喺英國同Helen嘅發展,特別喺床上嗰啲要詳細啲!其實你埋尾嗰度應該"詳細啲"寫Helen嘅反應,不過我相信ching當時已經太enjoy所以好多嘢都變得好矇矓。

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-19 11:27 AM 發表 查看引用來源

ching講得冇錯...so far都係我單方面單戀佢
係佢心目中...我係邊個位置都未知...?
我唔知一個女仔肯同你發生性行為係咪即係表示你可以追佢...?
正常就係既, 唯一担心係因為你救過佢一命佢用同你上牀來報恩,
anyway, 点都好希望你救過佢一命佢以身相許啦, 祝你成功!
記得返黎update 個好消息比我地知呀, 等你

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2012-6-18 23:18 發表 查看引用來源
多謝認同。

咁都唔追唔把握既話
我會鄙視樓主!

引用:
原帖由 dillleylomo 於 2012-6-19 00:41 發表 查看引用來源
師兄希望你能捉緊你呢個機會....唔係人人都可以有呢種刻骨銘心嘅緣份....!!! GOOD LUCK....!!!!!!!!!!!!
係呀!!!:smile_o05:
我一世都無咁既經歷, 一個咁為自己既女仔!!:smile_o03:
俾我遇到, 我真係寧願辭左份工去英國陪佢!

引用:
原帖由 歌神寶刀未老 於 2012-6-19 09:29 PM 發表 查看引用來源

係呀!!!:smile_o05:
我一世都無咁既經歷, 一個咁為自己既女仔!!:smile_o03:
俾我遇到, 我真係寧願辭左份工去英國陪佢!
我長駐英國tim架
樓主再係咁唔嗲唔吊既話
我就刮H出黎溝撚左佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆