上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.5k

引用:
原帖由 lp_hk 於 2011-6-30 12:19 AM 發表 查看引用來源

女人不一定要靚,但要有味;同上床要騷.女星胡x,在戲中將此兩字演釋出來.
第1, 我真係一d都唔靚, 成個師奶樣, 眼又細.....但我只係覺得只要日子一天一天咁過, 當賭浦大細......佢要我, 佢唔要我.....我自己知自己事架, 正如我講, 只要佢對我坦誠, 我係唔會強人所難.

引用:
原帖由 lp_hk 於 2011-6-30 12:09 AM 發表 查看引用來源

其實,底褲有咩好睇,但大把人好此道,講穿了,不就是過心癮.男人...
咁你呢?

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-29 11:47 PM 發表 查看引用來源

我都講過, 我唔會阻止佢去識其他女仔, 如果有一日, 佢遇到一個他很喜歡既, 我只要他坦誠就可以, 呢一點, 我倆真的做到有共識.  大唔大食, 唔係以年齡來 take measure 架, 後生女都可以好大食;  我正!? 我唔覺得 ...
活在當下...或者..都幾好既:smile_45:

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-30 12:31 AM 發表 查看引用來源

第1, 我真係一d都唔靚, 成個師奶樣, 眼又細.....但我只係覺得只要日子一天一天咁過, 當賭浦大細......佢要我, 佢唔要我.....我自己知自己事架, 正如我講, 只要佢對我坦誠, 我係唔會強人所難.
坦誠係一切良好關係既基石~~

引用:
原帖由 jjjjj 於 2011-6-30 12:19 AM 發表 查看引用來源
樓主真係唔駛太介意自己年紀大過個男仔.....有時D 野係要自私D...唔好理人點諗...自己開心就得啦.生活工作上已經有太多事要理會其他人既諗法...難度自己既感情事都要理人點諗?  咁樣太辛苦自己啦
.....我覺得雖然依 ...
講樣野聽喇, 我之前做 finance既bf so called, 佢對我講過一番說話, "你以為你自己係咩呀? 有寶呀? 我要女我楂架車落soho大x把女爭住同我上床呀. 我比面你幫我做過2單大 deal先追你咋, 8婆!" 呢一句說話, 令我對男人信心幾乎冇哂! 係 b君help raise me up again!

引用:
原帖由 lp_hk 於 2011-6-29 01:24 PM 發表 查看引用來源

在lift中B君和我說:”剛才你下車時,你走咗光喇,係咪白色小三角褲呀?”
我打拍他:”好衰呀你,死鹹濕佬”

早晨!

紅字--引死人啦:smile_14::smile_14::smile_14:

藍字--成身酥軟.:smil ...
原來如此!
大增見識

引用:
原帖由 ASON1398 於 2011-6-30 12:33 AM 發表 查看引用來源

活在當下...或者..都幾好既:smile_45:
Yup!

Good night all, sleep tight! :smile_o09: :smile_o15:

引用:
原帖由 lp_hk 於 2011-6-30 12:19 AM 發表 查看引用來源

女人不一定要靚,但要有味;同上床要騷.女星胡x,在戲中將此兩字演釋出來.
胡? 邊個呀:smile_35:

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-21 01:11 PM 發表 查看引用來源
首先, 我要講, 我唔係中意襤交, 一個已經接近40歲既女人, 又點會比後生過自己10多年既男仔中意呢. 除了他…..一個細我12年的下屬.

件事發生在前年, 我自己o係22歲既時候結婚, 24歲生左大仔, 25歲生左細仔, 唔….. ...
睇返吖,樓主既衣著舉止,真的唔似係銀行做呢!:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆