上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.1k  45.1k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-3-3 04:08 PM 發表 查看引用來源
嗰啲木耳巧難消化
即係雲耳:smile_41: 但係聽講話好有益架喎:smile_44:

仲有冬姑都巧難消化:smile_45:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-3-3 03:52 PM 發表 查看引用來源

睇你有矛貢既本事喇  
:smile_39: 禾就係茅本事搵錢

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-3-3 04:14 PM 發表 查看引用來源

即係雲耳:smile_41: 但係聽講話好有益架喎:smile_44:

:smile_42: 大佬呀~~木耳同雲耳兩樣嘢~~唔同口感喎~~

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-3-3 15:42 發表 查看引用來源

係播,典解甘日 5 見七哥嘅!?

:smile_o10:
係咪沉柒

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-3-3 03:50 PM 發表 查看引用來源

都好既~諗住去邊頭呢  
:smile_44:  去 cp 呀 剛朱呀

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-3-3 04:07 PM 發表 查看引用來源
貢潮禾典樣爆菊呀:smile_o04:
朋丹個種我刀 5 失做呀!爬係度個隻我乃!咁咪方便晒羅!

:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-3-3 16:14 發表 查看引用來源

木耳硬好多
冬菇豈不是成舊屙番出黎

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-3-3 04:02 PM 發表 查看引用來源

係咪貢有定力先~:smile_o10:  
想沉刀矛朱本啦!人又老,突眼,200計磅,5尺4寸,又光頭!你估貢易沉咩!我仲失痾篤料照吓嘅!

:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-3-3 16:19 發表 查看引用來源

:smile_42: 大佬呀~~木耳同雲耳兩樣嘢~~唔同口感喎~~
澳門牛耳呢:smile_14:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-3-3 16:30 發表 查看引用來源

想沉刀矛朱本啦!人又老,突眼,200計磅,5尺4寸,又光頭!你估貢易沉咩!我仲失痾篤料照吓嘅!

:smile_o06: :smile_o06:
典解要陳公廁呢:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆