上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  66.8k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-9-6 11:47 AM 發表 查看引用來源

停水后,佢自會送上門,下會仲好好水tim

平日呢個時候企會自動波打泥...至現在都冇,企扮硬淨:smile_34:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-6 11:50 AM 發表 查看引用來源

Y哥有冇贏 禾就贏2舊:smile_35:
開波炒500,當供會啦.   R1, 2中Q但趕唔切買,比飯盒咬住唔比走:smile_27:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-6 12:46 PM 發表 查看引用來源
開波炒500,當供會啦.   R1, 2中Q但趕唔切買,比飯盒咬住唔比走:smile_27:
:smile_22: 重色輕馬 :smile_34:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-6 12:35 PM 發表 查看引用來源

你有矛準備定D囡囡比企呀?:smile_o06:
:smile_o01: 茅返貢上下級數~~邊有資格去準備呢~~

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-6 10:41 AM 發表 查看引用來源
靚妺,....走既時候問我取200,  暫時會以很不在乎她的態度對她 及暫時停止食水供應
經濟封鎖佢 :smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-6 12:34 PM 發表 查看引用來源
企打電話俾我話泥一日:smile_30: 去夜遊區講會比人小到返轉
沉區真係臥虎藏龍:smile_o12:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-9-6 01:33 PM 發表 查看引用來源

沉區真係臥虎藏龍:smile_o12:
可能有黨國棟樑添喎~~:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-6 01:37 PM 發表 查看引用來源

可能有黨國棟樑添喎~~:smile_o01:
有啦.輸打贏要味係囉.:smile_30:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-9-6 01:40 PM 發表 查看引用來源

有啦.輸打贏要味係囉.:smile_30:
:smile_o01: 你咪搞喊企呀~~

:smile_30:
引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-6 01:44 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 你咪搞喊企呀~~
棟樑黎架喎,點會咁易喊呀:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆