上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
1.9k  45.0k

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-9 02:26 PM 發表 查看引用來源

禾淨係落曲奇.....對mm豆麻麻地:smile_o05::smile_o05:
唔係呀...企衣家有隻"芒果/咖啡/? +曲奇"架:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-9 02:30 PM 發表 查看引用來源

唔係呀...企衣家有隻"芒果/咖啡/? +曲奇"架:smile_o06:
唔腩係嘛....條麥記妹淨係問禾要曲奇定mm豆....:smile_o04::smile_o04:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-9 02:31 PM 發表 查看引用來源

唔腩係嘛....條麥記妹淨係問禾要曲奇定mm豆....:smile_o04::smile_o04:
有架...唔係係CONTER到買架...好似尖咀果間呢...尼敦道果間呀...佢門口有個CONTER仔架嘛...只有野飲同雪糕買架...果到D野係特別D架:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-9 02:44 PM 發表 查看引用來源

有架...唔係係CONTER到買架...好似尖咀果間呢...尼敦道果間呀...佢門口有個CONTER仔架嘛...只有野飲同雪糕買架...果到D野係特別D架:smile_o01:
下次行過試下先....都係尼D潮童知定.....:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-9 02:51 PM 發表 查看引用來源

下次行過試下先....都係尼D潮童知定.....:smile_o01::smile_o01:
细佬仔吓雪糕咪算攞:smile_o01:

:smile_13: 你哋係樹講緊食甜筒呀?

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-9 02:51 PM 發表 查看引用來源

唔係間間有架...:smile_o06:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-9 03:11 PM 發表 查看引用來源
:smile_13: 你哋係樹講緊食甜筒呀?
瀨:smile_o01:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-9 03:16 PM 發表 查看引用來源

係瀨:smile_o01:  
:smile_38:  做咩賴嘢呀~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-9 03:17 PM 發表 查看引用來源

:smile_38:  做咩賴嘢呀~~
我刀係剛入來炸:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆