上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.4k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-13 10:48 AM 發表 查看引用來源
好驚高佬再沉....:smile_o08:
高佬理智好多, D女冇咁易埋到佢身

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-13 10:40 AM 發表

秘書跟了你多久?質素如何?

之前說過......有點像徐子珊.....雙眼好似......

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-13 10:40 AM 發表

秘書跟了你多久?質素如何?

三年多.....

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-13 10:36 AM 發表
對唔住呀! 昨晚係完全大Coma,....瞓到停哂電果隻,有冇urgent野麻?有心事咩?
沒事了.........

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-12 03:13 PM 發表 查看引用來源

可能係,要多一點刺激先得,如果同港女先愛後性的話,都會有一定的刺激的:smile_o05:
你在尋找再要加刺激..怕是一條不歸路呀!...要由高處慢慢調低要求...有愛既性梗係最好啦....你明麻?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-13 10:42 AM 發表
早晨! 老巨...高佬件T-b秘書我早前己估到小小....她鬧高佬賤格這一句話後....我feel到稍稍:smile_o03:
佢...自從...知道我在大陸有女友之後.......就有少少改變.......

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-13 10:55 AM 發表 查看引用來源
你在尋找再要加刺激..怕是一條不歸路呀!...要由高處慢慢調低要求...有愛既性梗係最好啦....你明麻?
龍兄要試下玩sm

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-13 10:54 AM 發表 查看引用來源

三年多.....
她對你有好感....你用唔用佢呀?:smile_o05:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-13 10:50 AM 發表

高佬理智好多, D女冇咁易埋到佢身
:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-13 10:57 AM 發表 查看引用來源

佢...自從...知道我在大陸有女友之後.......就有少少改變.......
原來我老細....唔....我食硬佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆