上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-10-4 08:30 PM 發表 查看引用來源

飲醉酒的確是好辛苦,所以我只飲啤酒,因為酒精少,而且飲完後,上幾次廁所,第二天瞓醒無事。
     我地好似係度『踩』緊『紅牛』無料到,唔知會唔會俾人告呢。
     係呀,今次真係俾人 ...
講起飲酒,細路又有個幾仆街既趣事
咁果時仲係香港地喇,咁有個fd岩岩去完旅行,返返黎香港地
佢就係買左枝XO喇,咁我地就一齊去食野喇(主要要拎手信丫嗎:smile_o01: ),佢帶埋果枝XO去飲
果餐飯有大幾8 9個人喇,(有仔有囡囡),所以每人一杯仔基本上冇晒成枝野
咁係我地岩岩飲晒既差唔多時間
有一個仆街fd打黎問果個岩岩去完旅行既fd 仲係唔係食緊飲,佢黎緊,等埋佢
(仆街fd叫親佢穫穫都遲到,小則半個鐘,多d既2 3個鐘都叫做唔出奇)
咁個去完旅行既fd 就答佢「未未未,仲食緊,仲有枝XO等緊你」
果時,細路心知都應該有野睇
佢一收線,就有位囡囡問佢「咩仲有XO咩」
佢只係笑一笑就答,「緊係有喇,你等陣睇下喇」
之後佢就同細路行去旁邊既7仔,買左條唔記得左叫咩酒,廿雞:smile_o01:
咁佢拎果時都差唔多估到咩事喇
之後返返去,開左果條廿雞酒,倒入枝XO度(XO個樽已經吉晒)
倒左一杯小d咁上下,因為倒太多會好易俾條仆街發現嫁嗎
過左一陣,條仆街黎喇
一黎就講左好多廢話,之後有個fd就cut停佢,叫佢坐低,飲返d寶品回下氣
咁佢都好聽話喇,照飲,佢飲果一下,個個都睇實佢,細路真係幾怕穿煲
不過好采,佢冇點為意,飲完之後仲up左句「XO真係唔同d,正丫」
果一秒勁想笑去黎,但係又唔得wo:smile_o16: ,個個都係度谷住
之後有位囡即話去廁所,之後有兩位又話跟住
之後又有兩條友話去埋單
最後,又有3條友話去吹煙
佢地講完之後,細路同個去完旅行fd都想走一走開笑出黎
9知俾班煙民講 「你地兩個岩岩去買完野,好辛苦嫁喇,坐多陣,休息下喇」
果下真係激到我地兩個完全冇野講:smile_o02:
之後,有人返左黎,我地兩個先可以走出黎笑,聽講我地兩個塊面谷到紅晒:smile_o05:
果穫,真係笑到細路仆晒街
不過,e家唔知條仆街知唔知我地玩佢未:smile_o05:

red bull唔係冇料到既,只係唔係我地鐘意果方面姐
俾人告,我地只係大家對red bull既經驗同用法姐

真西利其實仲係唔係度,又一時見你講下佢,一時又話佢潛晒水

正義『鹹濕佬』,細路第一個諗起城市獵人既萬波,劉金發好似有d唔夠班:smile_o11:

果d成日要話要搵處女既仔,9成都係入世未深姐
如果係玩得耐都唔明個遊戲規則,就真係抵佢死

知囡囡係史前動物都唔好即刻閃,俾人個感覺唔係咁好
細路覺慢慢閃,比較好:smile_o01:

細路都好鐘意食甜野,由其是糖,係香港地一個星期都會最小花舊幾兩舊水食甜野:smile_o05:
同埋甜野可以幫助諗野丫嗎,聽講:smile_o13:

靜兒咁快就冇戲同冇相:smile_o03:
靜兒邊係等緊男友姐,佢望住細路,好明顯係等緊細路喇

細路平時見d好白既都差條架妹一個lv,佢真係太白
helloween唔洗化妝都得:smile_o01:

果句明了:smile_o12:

難聽d講,你係一個以作者既身份去做幕後黑手整係易喇,咩都俾你控制到
但現實唔得丫嗎:smile_o08:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-10-4 08:51 PM 發表 查看引用來源

恕我直言,這不是懶的問題,是你所寫的故事,連你自己都沒興趣寫下去!
你找一個『好題材』,度一條夠『吸引力』的新橋,唔好寫果D別人寫過又寫,寫過幾百次的舊『橋』,這樣,保證你寫過不停,連睡覺到想著 ...
原來就係咁而冷落左阿嫂:smile_o01: :smile_o13: :smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

劉sir
剛讀完你的大作 真是精彩絕倫
請問你以往的大作可在那裏找到
這裹很多也找不到了

‥‥‥

‥‥‥

‥‥‥

不要暗串我可愛的林峰啦!:')

再報到

我又聯想唔到係林峰 :smile_40:

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-10-5 09:04 PM 發表 查看引用來源
不要暗串我可愛的林峰啦!:')

當然不是‥‥‥

引用:
原帖由 Brian_Leung 於 2010-10-6 01:18 AM 發表 查看引用來源
再報到

我又聯想唔到係林峰 :smile_40:
唔係呀‥‥‥
本故事全屬虛構,吹水,老作,如有雷同,實屬『不幸』‥‥‥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆